Fenerbahçe 1 - 2 Kayserispor

Ziraat Türkiye Kupası E grubu maçında Kayserispor,1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'ndaki ilk maçına çıkan Fenerbahçe, sahadan puansız ayrıldı. Genç kadrosuyla, 6 as futbolcusundan yoksun Kayserispor'u Saracoğlu'nda konuk eden sarı lacivertliler, öne geçmesine rağmen rakibine 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmada Fenerbahçe'nin tek golü genç oyuncu Caner Koca'dan geldi.

Kayserispor bu gole 39. dakikada Turgut Doğan Şahin ile cevap verdi. Tecrübeli golcü, ceza sahası sağ çaprazından attığı harika plase golle karşılaşmaya eşitliği getirdi.

KAYSERİ 5 AS FUTBOLCUSUNDAN YOKSUN ÇIKTI

Nobre ve Bobo gibi golcülerinden sakatlıklar nedeniyle faydalanamayan Kayserispor'da teknik direktör Erdoğan Gürhan ikinci yarıda Diego Bieseswar'ı sahaya sürdü. İkinci 45 dakikada iki ekip de ofansif bir anlayış sergilerken, konuk ekip Kayserispor 89. dakikada Simic ile 2-1 öne geçti. Duran top organizasyonunda arka direğe çok iyi sarkan Simic, attığı kafa golüyle Fenerbahçe'yi yıkan isim oldu.

MÜTHİŞ SERİ SON BULDU!

Kendi sahasında oynadığı son 29 karşılaşmada mağlubiyet almayan Fenerbahçe'nin serisi bu sonuçla sona erdi.

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR: 1-2

STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 20.30
HAKEM: Serkan Çınar

FENERBAHÇE: Mert, Hasan Ali, Egemen, Bruno Alves, Savaş, Selçuk Şahin, Uygar Mert Zeybek, Caner Koca, Muhammed Akarslan, Mehmet Topuz, Webo

KAYSERİSPOR: Hakan, Abdullah, Cemil, Berkay, Ömer Bayram, İbrahim Dağaşan, Turgut Doğan, Mehmet Eren, Bobo, Nobre, Biseswar

Goller: Dk 30 Caner Koca (Fenerbahçe), Dk. 39 Turgut Doğan Şahin, Dk 89 Simic (Kayserispor)

Maç Kayserispor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.