Mancini isterse Tugay gider!

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün önemli açıklamalarda bulundu.

"LUCESCU'YLA GÖRÜŞMEDİK"

“Takımın başında bir hoca varken böyle şeyler konuşmak hiç hoş değil. Galatasaray gibi büyük kulüplerin her sene hoca değiştirmesi doğru bir şey değil. Lucescu’yla yemek yediğimiz haberi, en azından benim yemek yediğim gerçek değildir. Lucescu’yla en son Galatasaray’dan ayrıldığından beri görüşmedik.”

"MANCINI İLE DEVAM EDECEĞİZ"

“Galatasaray bu sene Türkiye Kupası’nı alıp, Şampiyonlar Ligi’ne direkt giderse başarılıdır diyebiliriz. Ancak bana göre Süper Lig’de ikinci olmak başarısızlıktır. Mancini ile devam edeceğiz. Tabii ki kendisi ayrılmak isterse oturup konuşuruz.”

"FLORYA'DA PYUNCULARLA GÖRÜŞTÜK"

“Başkan, Türk oyuncuların form düşüklüğünden dolayı bizi Florya’da görüşme yapmak için görevlendirdi. Biz de gittik görüştük. Florya’da başka bir görevim yok.”

"OPERASYON MANCINI'NİN FİKRİYDİ"

“Hepsi Mancini’nin isteğiyle alındı. Takımı gençleştirme operasyonuydu. Oynatıp oynatmama kararı teknik direktöre ait. Bununla ilgili bir şey söyleyemem.”

"ÖNCE BİZ SONRA DÜNYA KUPASI"

“Drogba’nın sağ kasığında bir sakatlığı var. Ara sıra nüks ediyor. Ancak Dünya Kupası’nda oynamak istiyorsa önce bizde forma giymeli.”

"SORU İŞARETİ OLUŞMUYOR"

“Kağıtla taktik konusunu daha önce hiç görmemiştik. Benim çok tuhafıma gitmiyor açıkçası. En azından futbolcuyla sözlü konuştuğunda ben yanlış mı anladım sorusu akılda oluşmuyor.”

"KANUN KISITLAYAMAZSINIZ DİYOR"

“Yabancı sınırlamasını biz başka şekilde yorumluyoruz. Kanunda AB pasaportu taşıyan insanların çalışma ve oturma iznini kısıtlayamazsınız diyor. Futbolda neden kısıtlanıyor anlayamıyoruz.”

"MANCINI İSTESİN GEREĞİNİ YAPARIZ"

“Eğer Mancini’nin ağzından, ‘Bu iki antrenör bana yardımcı olmuyor’ sözü çıkarsa gerekeni yaparız. Aksi yöndeki spekülasyonlara itibar edilmemeli.”

"BEN DE BİLMİYORUM"

“Muslera’yı KAP’a bildirdik ama neden hâlâ sözleşmesinin uzatılmadığını ben de bilmiyorum.”

"GS STORE OLAYININ TAKİPÇİSİYİZ"

“Bağdat Caddesi’ndeki olayda Fenerbahçeliler’i ayrı tutuyorum. Ben herhangi bir Fenerbahçe taraftarının böyle barbarlaşacağına inanmıyorum. Galatasaray bu konuyu takip altına aldı. Kamera kayıtlarını, internette çıkan fotoğrafları ve yazışmaları emniyete teslim etti. Bu rezil olayı yapanların hak ettikleri cezaları almasının takipçisiyiz. Üstünün örtülmesine izin vermeyeceğiz.”

"E-BİLET UYGULAMASINDAN DÖNÜLMELİ"

“Başta olay elektronik biletti, şimdi Passolig diye bir şey çıktı. Dünyada bunun bir örneğini duymadım. Doğru bir uygulama olduğunu düşünmüyorum, hatalardan erken dönülmeli.”

"KADINLARI AŞAĞILIYORLAR"

“Seyircisiz oynama cezası verilip, stada kadın ve çocukların girmesi Türkiye’nin  yüz karasıdır. Kadınları aşağılıyorlar.”

"FEDERASYONDAN MEMNUN OLAN 'BİR TAKIM' VARDIR"

“Ben bu federasyonun aldığı hiçbir kararı önemsemiyorum. Federasyona saygı duymuyorum. Federasyondan memnun olan belki ‘bir takım’ vardır! Başkan’ın bu koltuğu derhal terk etmesi gerekiyor.”