Fenerbahçeli futbolculardan Galatasaray maçı öncesi şaşırtan istek!

Süper Kupa finalinde ezeli rakip Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de oyunculardan gelen istek hem başkanı hem hocayı duygulandırdı.

"BU BİZİM ONUR MÜCADELEMİZ, PRİM İSTEMİYORUZ"

Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finali öncesi Fenerbahçeli futbolculardan hem Başkan Aziz Yıldırım’ı hem de Teknik Direktör İsmail Kartal’ı duygulandıran bir hamle geldi.

Takım kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, futbolcuları bir araya toplayarak “Kupa için ekstra bir motivasyona gerek yok. Prim istemeyelim. Bu bizim onur maçımız” dedi. Diğer futbolcuların da kabul ettiği fikir sonrası İsmail Kartal toplantıya davet edildi. Takım halinde alınan karar Kartal’a iletildi.

İki kaptan, “Galatasaray ile ezeli bir rekabetimiz var. Bu kupayı almayı çok istiyoruz. Bu maç için kulübün mali dengesini bozmak istemiyoruz. Yönetime bizim prim istemediğimizi lütfen siz bildirin” diyerek Kartal’a kararlarını bildirdiler. Bu karar karşısında duygulanan Kartal da öğrencilerine “Sizler ne kadar büyük olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz” diyerek futbolcuları tek tek kutladı.