F.Bahçe uçağında büyük panik ve çığlık sesleri

Akhisar deplasmanı için Sabiha Gökçen Havaalanı'na giden Fenerbahçe kafilesi büyük bir fırtınaya yakalandı.

Manisa'da yarın oynanacak Akhisar Belediyespor maçı için saat 16:00'da THY'ye ait özel bir uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan hareket eden Fenerbahçe kafilesi, kalkıştan kısa süre sonra fırtınaya yakalandı.

Hürriyet'in haberine göre; büyük bir sarsıntıyla devam eden Akhisar yolculuğu, uçağın Adnan Menderes Havaalanı'na sorunsuz bir iniş yapmasıyla son buldu. Korku dolu yolculuğun ardından İzmir'e inen Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyetin şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle zor anlar yaşadığı, uçağın çok sallanması nedeniyle bazı oyuncuların çığlık attığı, bazılarınınsa dua ettiği öğrenildi.

YAŞADIĞIMIZ EN KORKUNÇ ANDI

Mehmet Topuz ve Bekir İrtegün "Elbette çok korktuk ve dua ettik. Hepimiz emanet bir can taşıyoruz. Önce yüce Allah'a emanetiz. Dualarımızı ettik ve çok şükür sağ salim indik 'dediler. Yaklaşık 10 dakika kadar çok şiddetli sarsıntı yaşayan futbolcular "Bu güne kadar en çok korkutan hava yolu seyahatimiz bu oldu. Yaklaşık 5 yıl önce de Ankara'dan dönerken çok korkmuştuk ama bu kaz yaşadığımız korku o seyahati çok geride bıraktı. Çok şükür ki daha sonra İzmir'e inişimiz rahat oldu" dediler.

SOW DUAYA BAŞLADI

10 dakika süren şiddetli sarsıntıyı futbolcular; "Bugüne kadar yaşadığımız en korkutucu anlardı" sözleriyle yorumladı. Sarsıntı sırasında başta Moussa Sow olmak üzere tüm futbolcular dua etti. Fenerbahçeli futbolcular İzmir'e inip otobüse bindikten yaklaşık 3 dakika sonra şiddetli bir yağmur bastırdı. Çok kısa süren bu yağmurun ardından takım otobüsü Manisa'ya doğru yola çıktı. Öte yandan takımı İzmir'de 50 kişilik bir taraftar grubu karşıladı.