F.Bahçe kaybetti Rıdvan Dilmen çıldırdı! "Bazıları böyle dedikodu yapıyor, bazıları da..."

Dün akşam Fenerbahçe Akhisarspor maçından sonra bir hayli gergin görünen Rıdvan Dilmen, programın yönetmenine çattı.

RIDVAN DİLMEN DÜN AKŞAM BİR HAYLİ GERGİNDİ

Dün Fenerbahçe Akhisarspor maçından sonra NTVSpor stüdyosunda mücadelenin kritiğini yapan Rıdvan Dilmen bir hayli gergin ve sinirli göründü. Sarı lacivertli ekipte alınan yenilginin faturasını İsmail Kartal’a çıkaran Dilmen, canlı yayında ‘%100 futbol’ programının yönetmenine de çattı. Program akışını Güntekin Onay’a hatırlatan yönetmen için yorumlarda bulunan ünlü yorumcu “Ne diyecektim şimdi ben, resmen dağıldım. Tolga bunu hep yapıyor” dedi. Rıdvan Dilmen’in sinirlendiğini gören Güntekin Onay ise durumu düzeltmek için “Evet hocam bana da oluyor, bazen Tolga böyle araya girdiği zaman ben de ne diyeceğimi bazen unutabiliyorum” dedi.



YAYIN YÖNETMENİNE ART ARDA SALVO

Maçtan sonra Roberto Carlos’un sözlerini ekrana getiren yayın yönetmenine bir salvo daha yapan Rıdvan Dilmen “O sözleri bir daha ekrana getirir misin? Ekrana getir derken Roberto Carlos’tan  New York’a  kadar geçme de…!” dedi. Programın ilerleyen dakikalarında Roberto Carlos’a da ağır bir şekilde yüklenen Rıdvan Dilmen (Roberto Carlos fizik olarak kötü takım aldığını söylemişti) genç teknik adam için “bazıları böyle dedikodu yapıyor, bazıları da farklı şekilde” diyerek sinir katsayısını bir kat daha yükseltti.

Rıdvan Dilmen’in dün akşam yaptığı yorumlardan birkaçı;

-Tolga gir araya yavrum! (Yayın yönetmenine)
- Diplomanı göster nereden aldın? Sana bir güzellik yapmışlar 2 gün gel demişler ona da gelmemişsin (Roberto Carlos)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.