F.Bahçe Erciyesspor'u yenerse hem kendi rahatlayacak hem Galatasaray'ı rahatlatacak!

Karabük deplasmanında 2 puan bırakan Galatasaray taraftarları F.Bahçe'nin Erciyesspor karşısında kazanmasını istiyor.

Levent GÜLTEKİN / AjansHaber

1 MAÇ EKSİĞE RAĞMEN FARK 5’E ÇIKACAK

Dün Karabük deplasmanında 2 puan bırakan Galatasaray, Fenerbahçelilerin iştahını kabarttı.2 maç eksiği olmasına rağmen rakibinin 2 puan önünde olan sarı lacivertiler Kayseri Erciyesspor’u evinde geçmesi halinde puan farkını bir maç eksiğine rağmen 5’e çıkarmış olacak.

GALATASARAYLILAR DA RAHATLADI

Aslında dünkü beraberlikten sonra Galatasaray camiası da bir bakıma rahatlamış durumda! Sürekli şampiyonluk yarışı içinde kalıp devamlı hesap kitap işlerine girişen sarı kırmızılılar ellerinde fixtürle dolaşıyorlardı.

Evinde kazandığı her maçtan sonra F.Bahçe’nin puan kaybını bekleyen taraftarlar, ezeli rakibinin TT Arena Stadı’na geleceği ve 3 puanda burada bırakacağı görüşündeydi.Tüm bu şampiyonluk hesaplarından sonra Karabükspor karşısında alınan 0-0’lık beraberlikle bir bakıma nakavt olan camiada artık gözler Chelsea maçına çevrilmiş durumda.

ERCİYES’İ YEN FENERBAHÇE BİZİ DE KURTAR

Kayseri Erciyesspor maçından Fenerbahçe’nin çıkacağı 3 puanla ligden hemen hemen kopacak olan sarı kırmızılılar artık gelecek sezonun planlarını yapacak.Her hafta acabalarla dolu şampiyonluk yarışına ortak olma arzunda olan taraftarlarsa çıkacak son sonuçlardan sonra rahatlayıp 2013-2014 sezonuna nokta koyacak.