"Evet Serdar transferi doğru"

Galatasaray Serdar Aziz'i Ertuğrul Sağlam zamanından beri istiyor.

Levent GÜLTEKİN / AjansHaber

GALATASARAY SEMİH’E PARTNER ARIYOR

Devre arasında transfer sezonunda defans hattına mutlaka bir Türk futbolcu transfer etmek isteyen Galatasaray, Serdar Aziz’i listeye almıştı. Yaz dönemi transfer aylarında oyuncuyu renklerine bağlayamayan sarı kırmızılılar, bu işi ocak ayında bitirecek gibi. Dün de Serdar Aziz, açıklamalarında “Galatasaray beni istiyor, transferim yaz ayında sonlanacaktı ama olmadı. Artık devre arasında mı olur yoksa sezon bittikten sonra mı orasına bakacağız.” ifadelerini kullanmıştı.

ERTUĞRUL HOCA ZAMANINDA İSTEMİŞLER

Geride bıraktığımız sezonda Bursaspor’da Ertuğrul Sağlam’dan koltuğu devralan ve Bursaspor’u ilk 4 içinde bırakan Hikmet Karaman, Serdar Aziz transferini Ajanshaber’e açıkladı.

Deneyimli teknik direktör, “Evet, Galatasaray’ın Serdar’ı istediği doğru. Bu, benim dönemimden önce Ertuğrul Sağlam zamanında olmuş bir şey. Fakat Serdar o dönemde neden transfer olmadı? İki sebebi var: Ya para konusunda anlaşamadılar ya da kulübü bırakmak istemedi. Galatasaray transferi, Serdar Aziz’in hep aklında kaldı. Oyuncu, hayal kırıklığına uğradı ve bunu kendisine sorun yaptı. Benim dönemimde de Serdar’ın bu tarz sıkıntıları vardı.” ifadeleriyle olayın iç yüzüne dair bilgi verdi.