Fenerbahçe 3 golle 3 puanı kaptı

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma ile kapandı.

90'Müsabaka Fenerbahçe'nin 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
90' (Eskişehirspor) Tornike Okriashvili'nin, ceza sahası dışından çektiği şutunda Volkan Demirel topa hakim olmayı başarıyor.
90' (Fenerbahçe) Tornike Okriashvili'nin, ceza sahası dışından çektiği şutunda Volkan Demirel topa hakim olmayı başarıyor.
90'Müsabakanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 3 dakika ilave ediliyor.
90' (Eskişehirspor)
Engin Bekdemir'in, ceza sahası dışı hafif sol çaprazdan çektiği şutunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıkıyor
85' (Fenerbahçe) Volkan Şen golde asisti yapan oyuncu oluyor.
85' (Fenerbahçe) GOOOLL!!! Fenerbahçe, Robin Van Persie'in golü ile farkı 3'e çıkarıyor. Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Volkan Şen, hızla içeri kat ederek kaleci Ruud Boffin'ide geçiyor ve sol çaprazdan pasını kale ağzında müsait durumda bulunan takım arkadaşı Robin Van Persie'ye bırakıyor. Van Persie'de meşin yuvarlağı boş kaleyle buluşturmakta zorlanmıyor. Karşılaşmada skor şimdi 0-3.
84'Fenerbahçe'de üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Gökhan Gönül oyundan çıkarken, Şener Özbayraklı yerine giren isim oluyor.
82'Karşılaşmanın son 10 dakikasına girilirken Fenerbahçe, rakibine oranla daha fazla topla oynayan taraf olarak göze çarpıyor.
79'Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Caner Erkin'in, ceza alanına gönderdiği ortasında Fernandao, kafa vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlak az bir farkla kalenin üstünden auta çıkıyor.
79' (Eskişehirspor) Eskişehirspor takımında üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Goran Causic oyundan çıkarken, Kıvanç Karakaş yerine giren isim oluyor.
78'Fenerbahçe'de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Lazar Markovic oyundan çıkarken, Volkan Şen yerine giren isim oluyor.
74'GOOOLL!!! Fenerbahçe, Fernandao'nun golü ile farkı 2'ye çıkarıyor. Nani'nin, ceza sahası dışı hafif sol çaprazdan çektiği şutunda Ruud Boffin'den seken topa hareketlenen Fernandao, fırsatçılığını konuşturarak kendisinin ve takımının ikinci golüne imzasını atıyor.
73'Eskişehirspor takımında ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Kaan Kanak oyundan çıkarken, Tornike Okriashvili yerine giren isim oluyor.
73'Eskişehirspor takımında ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Kaan Kanak oyundan çıkarken, Tornike Okriashvili yerine giren isim oluyor.
72'Goran Causic, rakibi Robin Van Persie'ye yaptığı müdahale sonrasında hakem Alper Ulusoy tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.
70'Fenerbahçe'de ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ozan Tufan oyundan çıkarken, Robin Van Persie yerine giren isim oluyor.
70' (Fenerbahçe) Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Lazar Markovic, sol kanattan hızla içeri kat ederek pasını müsait durumdaki arkadaşı Nani'ye bırakıyor. Bu oyuncunun sağ çaprazdan çektiği şutu ise istediği gibi olmuyor ve meşin yuvarlak kalenin sağından dışarı çıkıyor.
64' (Eskişehirspor) Alpaslan Öztürk'ün, rakibi Mehmet Topal'a kayarak yaptığı müdahale sonrasında hakem Alper Ulusoy, elini cebine götürüyor ve Alpaslan'a ikinci sarı karttan kırmızı kartını gösteriyor. Eskişehirspor kalan dakikalarda 10 kişi ile mücadele edecek.
62' (Fenerbahçe) Lazar Markovic, sol kanattan hızla ilerleyerek ceza alanına ortasını gönderiyor. Nani bu topa hareketlenmek istiyor ancak top çok hızlı olunca pozisyon sonlanıyor.
61'Defansın arkasına atılan uzun topa Fernandao hareketlenmek istiyor ancak araya giren Emre Güngör, topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırmayı başarıyor.
60'Maçtaki ilk oyuncu değişikliği Eskişehirspor'dan geliyor. Sebastian Pinto oyundan çıkarken, Axel Meye yerine giren isim oluyor.
58'Defansın arkasına atılan uzun topa hareketlenen Gökhan Gönül, sağ kanattan içeri kat etmek istiyor ancak Eskişehirspor defansı topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırmayı başarıyor.
54'Nzuzi Toko'nun, sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Simon Kjaer, kafayla topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırmayı başarıyor.
53' (Eskişehirspor) Sağ kanatta taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu kullanan Kaan Kanak'ın, ceza alanına gönderdiği ortasında Fenerbahçe defansı topu uzaklaştırmayı başarıyor.
50'Sol kanatta taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan sebest vuruşu paslaşarak kullanan Michal Kadlec, pasını Nani'ye aktarıyor. Oda müsait durumdaki Caner Erkin'e pasını ve,ryor. Bu oyuncunun sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında ise Eskişehirspor defansı topu uzaklaştırıyor.
49'Atak yönü sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Caner Erkin'in, ceza alanına gönderdiği ortasında top doğrudan kaleci Ruud Boffin'e kadar gidiyor.
46'Hakem Alper Ulusoy ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya konuk ekip Fenerbahçe'nin vuruşu ile başlanıyor.
45' Hakem Alper Ulusoy ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe'nin 0-1'lik üstünlüğü ile tamamlanıyor.
45' (Fenerbahçe) GOOOLL!! Fenerbahçe, Fernandao'nun penaltı golüyle 1-0 öne geçiyor.
45'Müsabakanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 2 dakika ilave ediliyor.
45' Penaltı vuruşu için topun başına Fernandao geçiyor.
45'Emre Güngör'ün, Nani'ye ceza alanı içinde yaptığı müdahale sonrasında hakem Alper Ulusoy penaltı noktasını gösteriyor.
44' (Eskişehirspor) Atak yönü sol kanattan kazanılan korneri kullanan Engin Bekdemir'in, ceza alanına gönderdiği ortasında Fenerbahçe defansı topu uzaklaştırıyor.
42'Hızlı gelişen Eskişehirspor atağında Engin Bekdemir sol kanattan hızla ilerleyerek ceza alanına giriyor ve sol çaprazdan şutunu çekiyor ancak Volkan Demirel topu kornere çeliyor.
41'Anıl Karaer'in, sol kanattan ceza alanına yaptığı ortasına hareketlenmek isteyen Nzuzi Toko, istediği vuruşu yapamayınca meşin yuvarlak kalenin sağından dışarı çıkıyor.
40'Ozan Tufan'ın, ceza sahası dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan çektiği şutunda meşin yuvarlak farklı şekilde dışarı çıkıyor.
38'Sağ kanattan kazanılan korneri bir kez daha kullanan Caner Erkin'in, ceza alanına gönderdiği ortasında Ruud Boffin topu çift yumrukla uzaklaştırmayı başarıyor.
37'Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Caner Erkin'in, ceza alanına gönderdiği ortasında Goran Causic topu uzaklaştırmayı başarıyor.
34'Ozan Tufan'ın, ikili mücadele sırasında rakibi Alpaslan Öztürk'e yaptığı faul sonrası hakem Alper Ulusoy oyunu durduruyor.
32' (Eskişehirspor) Sol kanattan kazanılan sebest vuruşu kullanan Engin Bekdemir'in, ceza alanına gönderdiği ortasında Fenerbahçe defansı topu uzaklaştırmayı başarıyor.
28' (Fenerbahçe) Fernandao'nun, ceza sahası dışı hafif sağ çaprazdan çektiği şutunda top Sezgin Coşkun'a çarpıyor, bu pozisyon sonrası Fenerbahçeli futbolcular hakem Alper Ulusoy'a penaltı itirazında bulunuyor.
27' (Fenerbahçe) Nani'nin, ceza sahası dışı hafif sol çaprazdan kaleye çektiği şut farklı bir şekilde auta çıkıyor.
25' Maçın geride kalan süresine baktığımızda Fenerbahçe'nin, topla oynama yüzdelerinde üstünlüğü göze çarpıyor.
22' (Fenerbahçe) Kendisine yapılan faul sonrası kazanılan serbest vuruşu paslaşarak kullanan Nani, pasını Gökhan Gönül'e aktarıyor. Bu oyucunun sağ kanattan ceza alanına yaptığı ortasında ise Eskişehirspor defansı topu uzaklaştırmayı başarıyor.
19' (Eskişehirspor) Goran Causic, ikili mücadele sırasında Mehmet Topuz'a faul yapınca hakem Alper Ulusoy oyunu durduruyor.
17' (Eskişehirspor) Eskişehirspor bu dakikada maçtaki en tehlikeli pozisyonunu yakalıyor. Engin Bekdemir, sol kanattan içeri kat ederek rakiplerini bir bir çalımlıyor ve ardından kaleye şutunu çekiyor ancak meşin yuvarlak az bir farkla üstten dışarı çıkıyor.
16' (Fenerbahçe) Orta sahada ikili mücadele sırasında Fernandao rakibi Sezgin Coşkun'a kontrolsüz müdahalede bulunununca hakem Alper Ulusoy oyunu durduruyor.
15' (Eskişehirspor)  Kaleyi karşıdan gören bir noktadan hafif sol çaprazdan kazanılan sebest vuruşu kullanan Engin Bekdemir'in, ceza alanına gönderdiği ortasında Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.
14' (Eskişehirspor) Engin Bekdemir'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Fenerbahçe defansı topu uzaklaştırıyor.
11' (Fenerbahçe) Yaklaşık 30 metreden kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşu kullanan Caner Erkin'in, kaleye doğrudan göndermek istediği şutunda meşin yuvarlak farklı bir şekilde üstten auta çıkıyor.
7' (Fenerbahçe) Sağ kanattan içeri kat eden Lazar Markovic'in şutunda kaleci Ruud Boffin topu çelmeyi başarıyor. Dönen topa hareketlenen Nani'nin topun gelişine yaptığı vuruşta ise meşin yuvarlak az farkla auta çıkıyor.
6'Nani'nin atak yönü sol kanattan kullandığı kornerde kaleci Ruud Boffin, topu tek yumrukla uzaklaştırmayı başarıyor.
5' (Fenerbahçe) Josef De Souza'nın kaleyi karşıdan gören bir noktadan çektiği şutta top az farkla auta çıkıyor.
4' (Fenerbahçe) Nani'ni sol kanattan kullandığı korner atışında Eskişehirspor savunması ön direkte topu uzaklaştırmayı başarıyor.
2'Maçtaki ilk tehlikeli pozisyonda Simon Kjaer'in savunmadan gönderdiği uzun pasa Caner Erkin hareketleniyor ancak hızlı giden top dışarı çıkıyor.
1' Hakem Alper Ulusoy maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye ev sahibi Eskişehirspor'un vuruşu ile başlanıyor.
- İki takımda sahaya çıkıyor ve karşılaşma birazdan başlayacak.
-Konuk ekip Fenerbahçe cephesinde ise Ertuğrul Taşkıran, Hasan Ali Kaldırım, Abdoulaye Ba, Diego, Raul Meireles sakatlıkları nedeniyle, Bruno Alves'de cezası nedeniyle zorlu Eskişehirspor deplasmanında 18 kişilik kadroda yer almıyorlar.
-Ev sahibi Eskişehirspor'da Ali Şaşal Vural sakatlığı nedeniyle, Emre Güral'da cezası nedeniyle bu karşılaşmada 18 kişilik kadroya dahil edilmedi.
-İki takımın bu karşılaşmaya kadar aralarında yaptıkları 67 müsabakadan 15'inde Eskişehirspor, 35'inde ise Fenerbahçe gülen taraf olurken 17 müsabakada ise eşitlik bozulmadı.
-Fenerbahçe ise 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucu elde ettiği 40 puanla ligde 2. sırada bulunuyor.
-Ekişehirspor bu karşılaşmaya kadar ligde aldığı 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 13 mağlubiyet sonucu elde ettiği 10 puanla ligin 18. ve son sırasında yer alıyor.
-Eskişehir Atatürk stadyumunda Saat 19:00'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek.
-Spor Toto Süper Lig'in 18. Hafta mücadelesinde Eskişehirspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Toko, Emre Güngör, Sezgin, Anıl, Alpaslan, Kamil, Causic, Kaan, Engin Bekdemir, Pinto

TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Kjaer, Kadlec, Caner, M.Topal, Souza, Ozan, Markovic, Nani, Fernandao
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira