Ersun Yanal, İsmail Kartal'a fark attı!

Süper Lig'de kazanmasına rağmen Fenerbahçe camiasından büyük eleştiriler alan İsmail Kartal, Ersun Yanal'ı Fenerbahçe'sini aratıyor.

İSMAİL KAZANSA DA KAYBETSE DE BEĞENİLMİYOR

Son haftalarda ligde kazanmasına rağmen ‘kötü futbol oynatıyor’ diye eleştirilen İsmail Kartal’a öğrencileri de sahip çıkmıyor. Caner Erkin’in oyundan alınırken sergilediği tavırlar, Emenike’nin isyankar halleri, Emre Belözoğlu’nun disiplinsiz hareketleri genç teknik adamı bir hayli zor duruma düşürürken, bunların üzerine geçtiğimiz sezon istatistikleriyle bu sezonki istatistikler arasında görülen büyük farklar İsmail Kartal üzerinde büyük bir baskı yaratıyor.

ERSUN YANAL BÜYÜK FARK ATTI

Ersun Yanal yönetiminde Fenerbahçe 14 hafta sonunda 35 puan toplayıp 33 gol atarken, bu sezon İsmail Kartal’la toplanan puan 30’a,atılan gol sayısı ise 22’lere kadar düştü. Geçtiğimiz sezon ligi şampiyon bitiren Fenerbahçe 14 hafta sonunda toplamda rakip kaleye 88 isabetli şut atarken, İsmail Kartal yönetiminde isabetli şut sayıları 74’lere düştü. İki sezon arasında girilen gol pozisyonu sayılarında da büyük uçurumların görüldüğü sarı lacivertlilerde şu anda tek amaç kalan 2 maçı da kazanarak ligi en iyi yerde bitirebilmek.

DEVRE ARASINDA HEPSİ MASAYA YATIRILACAK

Gerek Fenerbahçe camiası, gerek Fenerbahçeli yazarlar, gerekse taraftarlar arasında yoğun olarak eleştirilen Emenike, Kuyt, Diego hatta Sow’un performans düşüklüğü futbolcuların kendilerinden kaynaklanan sorunlar yüzünden mi,  yoksa İsmail Kartal’ın oyun şekli ve yapısı sebebiyle mi? Bu soruların cevapları yönetim ve teknik heyetle ortak bir çalışma şeklinde, devre arasında mutlaka çözüme kavuşacaktır.