F.Bahçe yıldız futbolcunun peşinde Trabzonspor'sa bedavaya futbolcu kapıyor

İşte Fenerbahçe ve Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Türk futbolcular.

ERKAN ZENGİN BOMBASI!

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de Erkan Zengin transferi ortaya çıktı. Eskişehirspor’un yıldız futbolcusu Erkan için eski hocası Ersun Yanal’ın devreye girdiği belirtildi. Geçtiğimiz dönem adı sıkça Galatasaray’la anılan İsveçli Milli Futbolcu için kulübü 12 milyon dolar fiyat belirlemişti.



Transferi yüksek bonservis bedeline takılan Erkan Zengin’in, iyi ilişkilerin kurulduğu  ve Alper Potuk transferinde her hangi bir sorun yaşamayan Fenerbahçe kulübüne çok yakın olduğu öğrenildi. 28 yaşındaki yıldız futbolcunun sözleşmesi 2017’de sona eriyor.

ÖNCE EKİCİ SONRA AYDIN

Öte yandan Cardozo transferi için yoğun mesai harcayan Trabzonspor yönetimi iç transferde de boş durmuyor. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak isteyen İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibinin, Werder Bremen’in yıldız orta saha oyuncusu Mehmet Ekici’ye teklif götürdüğü ortaya çıktı.Bu sezon Bundes Liga’da 10 maçta forma giyen Ekici, seneye serbest kalıyor.



Mehmet Ekici’yle orta saha hattını kuvvetlendirmek için harekete geçen bordo mavililer,  Sivasspor’da başarılı bir sezon geçiren Aydın Karabulut’u da renklerine bağlayacak. Bu sezon sonu serbest kalacak olan sol ayaklı yıldız, Trabzonspor’a bedavaya gelecek.