Ersan Gülüm hakkını helal etti

Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm, kendisine hatalı kırmızı kart göstererek Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşüren İlker Meral'i affetti.

Volkan TÜMKOR / AjansHaber

Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışındaki en kritik mücadelelerinden biri olan Bursaspor maçının ilk yarısında, Hakem İlker Meral'in Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm'e gösterdiği kırmızı kart maça damgasını vurdu.

Maçın 44. dakikasında Bursasporlu Renato Civelli ile Ersan Gülüm'ün arasındaki diyaloğu görmeyen ve oyuna devam eden İlker Meral, çizgideki yardımcısı Murat Özcan'ın uyarısı ile oyunu durdurdu ve Ersan Gülüm'ü kırmızı kartla oyundan attı.




Ancak devre arasında pozisyonu izleyen ve Ersan Gülüm'e gösterdiği kırmızı kartın ağır bir karar olduğunu gören İlker Meral, soyunma odası koridorunda karşılaştığı milli futbolcudan özür diledi ve hakkını helal etmesini istedi. Ersan Gülüm de İlker Meral'e "Helal olsun hocam" yanıtını verdi.

Yaşanan bu olayı Twitter'da takipçileriyle paylaşan Ersan Gülüm, gelecek hafta oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde forma giyemecek.