Erkan Zengin'den sonra Zlatan İbrahimovic bombası!

Mesut Hoşcan, Erkan Zengin, Fenerbahçe ve Trabzonspor hakkında gelişen transfer olayları İsveç basınında da yer alıyor.

Fenerbahçe ile her konuda anlaşan ve imza atmaya hazırlanan Erkan Zengin, yaşanan son dakika gelişmeleri sonrasında kelimenin tam anlamıyla şok oldu.

Eskişehirspor’un parayı yatırması ve bonservis bedeli istemesiyle şaşkına dönen yıldız futbolcu göz yaşlarını tutamazken, “Bu ne demek? Hem paramı zamanında ödemiyorlar hem de bu kadar zaman geçtikten sonra parayı yatırıyorlar. Böyle iş mi olur? Bana futbolu bıraktıracaklar...

Eskişehirspor Başkanı Sayın Mesut Hoşcan bana, ‘Sen alacağın olan 800 bin Euro’yu isteme, bir de bize 500 bin Euro getir bu iş tamamdır’ dedi. Ama bunu insanlara anlatacak yazılı bir belge yok elimde. Şimdi de başkan ‘Kulübü zarara uğratmam’ diyor” diye isyan etti.

İBRAHİMOVİC İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ

İsveç basınına da transferiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Erkan Zengin, “Bu dakikadan sonra Fenerbahçe’den başka takımda oynamam. Neye mal olursa olsun Fenerbahçe’de oynayacağım” dedi.
Transfer haberlerinin ardından Erkan’ı telefonla arayan PSG’li yıldız, oyuncuyu tebrik etti ve “Ufak pürüzler kaldı ama imzaların atılacağını umuyorum” diyerek İbra’ya teşekkür eden Erkan’ın daha sonra “F.Bahçe çok büyük bir kulüp sen de gelsene?” dediği İbrahimovic’in de sözlere gülerek karşılık verdiği belirtildi.