Erkan Zengin Galatasaray diyor başka bir şey demiyor ama...

Fatih Terim döneminde 1,4 milyon euro'ya Galatasaray'la anlaşan Erkan Zengin, Trabzonspor'a gitmek istemiyor.

ERKAN ZENGİN TRABZONSPOR'DA

Devre arası transfer döneminde transfer olması beklenen yıldız futbolcu Erkan Zengin için çarpıcı iddia geldi. Fanatik’te yer alan habere göre; Trabzonspor’un Erkan Zengin’in işini bitirdiği, tecrübeli oyuncu için 2 milyon Euro bonservis bedeli ödendiği iddia edildi.

AjansHaber ekibi Erkan için ortaya atılan iddialardan sonra Eskişehirspor İkinci Başkanı Ahmet Yalçın’a ulaştı. Futbolcunun transferi için Salı gününü beklediklerini söyleyen Yalçın şunları ekledi;

BU İŞ SALI GÜNÜ BİTER


Erkan Zengin için Trabzonspor’un bir girişimi var doğru. Onlar oyuncu takası artı üzerine para teklif ettiler. Zaten Erkan’ın TFF’ye icra başvurusu vardı Pazartesi günü onu geri çekmesi gerekiyordu, sanırım bu iş Salı günü hallolur.

TRABZONSPOR İSTİYOR AMA GALATASARAY'DA DEVREDE

Oyuncu Fatih Terim döneminde G.Saray’a transfer olmuştu. Fatih hoca 1,4 milyon euro’ya bu işi bitirmişti ama onun da aniden görevine son verilince transfer işi yatmış oldu. Fatih Terim’le Hamza Hamzaoğlu beraber çalışıyorlar, dirsek teması halindeler Erkan Zengin’i Galatasaray’da istiyor ama mali durumları çok kötü. Abdurrahim Albayrak’la aramız bir hayli iyi, bize durumlarının kötü olduğunu söylediler, Allah yardımcıları olsun. Galatasaray Erkan Zengin için birkaç oyuncu üzerine para teklif etti ama biz o paralara Erkan’ı bırakacağımızı düşünmüyoruz.

G.SARAY'IN ERKAN ZENGİN'E ERKAN ZENGİN'İN DE G.SARAY'A İHTİYACI VAR

Galatasaray’da dün oynanan G.Birliği maçından sonra solda büyük bir problemin olduğu açıkça görüldü. Hamza Hamzaoğlu Mersin İdmanyurdu maçında Sneijder’i o bölgede denemiş fakat Hollandalı yıldız yerini yadırgamıştı. Deneyimli teknik adam Sneijder’den sonra “b” planını devreye sokarak Emre Çolak’ı oraya çekse de, Emre de solda kaybolmuş, sarı kırmızılı ekip Mersin maçında bir kanadı kırık kalmıştı.

ERKAN SOL AÇIK İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN

Dün Ankara temsilcisi G.Birliği mücadelesinde de sol önde büyük kriz yaşandı. Telles’n önünde oynayan Olcan Adın silik bir görüntü verince, Hamza Hamzaoğlu oraya  Hamit Altıntop, Yasin hatta Bruma gibi futbolcuları denemek zorunda kaldı. Sürekli sol ön için arayış içerisinde olan Hamza Hamzaoğlu krizi aşamamışken, Erkan Zengin transferinin gerçekleşmesi Galatasaray adına büyük bir adım olacağa benziyor.