Pınar Karşıyaka taraftarlarından Ergin Ataman için şok pankart

Eurocup’ta karşı karşıya gelen Pınar Karşıyaka - Galatasaray Odeabank maçında ev sahibi ekibin taraftarları Ergin Ataman için "Seni hiç sevmiyorum süt oğlan" yazılı pankartını açtı.

Eurocup’taki Türk derbisinde karşı karşıya gelen Pınar Karşıyaka ve Galatasaray Odeabank, Avrupa’da ilk kez rakip oldu. 67-64 Karşıyaka'nın kazandığı mücadelede, A Milli Takım’da omuz omuza görev yapan Galatasaray Odeabank Antrenörü Ergin Ataman ve Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca, Spor Toto Basketbol Ligi’ndeki rekabetlerini Avrupa arenasına taşıdı. Karşıyaka taraftarı ile Ergin Ataman arasında gerilimli anlar da yaşandı.

İki takım Karşıyaka Arena’da 1.5 yıl sonra seyircili maça çıktı. Kaf-Kaf ve Cim-Bom’un 24 Aralık 2014’te aynı salonda oynadıkları karşılaşmada olaylar çıkmış, Karşıyaka o maçtan sarkan cezası nedeniyle bu sezon ligde ilk yarıda oynanan mücadelede rakibini boş tribünler önünde ağırlamıştı.

Gerilim dünkü maçta da devam etti. Ev sahibi takım taraftarları Galatasaray ve Antrenör Ergin Ataman ile ilgili "Seni hiç sevmiyorum süt oğlan" yazılı pankart açtı. Bazı taraftarlar ise Ergin Ataman'a 'emzik' göstererek tepkide bulundu.

İŞTE O PANKART