Emre konusunda topu TFF'ye attı

Fenerbahçe Beşiktaş maçına değinen İlhan Cavcav, Emre Belözoğlu olayında topu TFF'ye attı.

Cavcav, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanan  Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşanan istenmeyen olayları, AA muhabirine  değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emenike'nin, taraftarların tepkisi  üzerine formasını çıkartıp oyun alanını terk ettiğini hatırlatan Cavcav, uzun  yıllar futbolun içinde yer almasına rağmen (37 yıldır kulüp başkanı) böyle bir olaya daha önce hiç tanıklık  etmediğini ifade etti.

Cavcav, Emenike'nin davranışını yanlış bulduğunu dile getirerek,  "Taraftar, lehte de aleyhte de bağırır. Emenike'nin bunu olgunlukla karşılaması  lazım. Profesyonel bir iş yapıyorsun. Milyon euroları alırken iyi de iyi  oynamadığın zaman seyircin seni ıslıkladığında kötü mü?" diye konuştu.

Emre'ye "sükunet" çağrısı

İlhan Cavcav, saha içindeki bazı olaylarla ismi anılan Fenerbahçe ve A  Milli Futbol Takımı kaptanı Emre Belözoğlu'nu da sükunete davet etti.

Emre'nin derbi maçtaki hareketlerini tasvip etmesinin mümkün  olmadığını vurgulayan Cavcav, "Yaptıkları hiç hoş şeyler değil. Daha sakin  olmalı. Ancak başımızda Türkiye Futbol Federasyonu var. Tahmin ediyorum ki  Federasyon bu konuda değerlendirmeyi yapar" ifadesini kullandı.