Elini cebine attı, süper stoperi G.Saray'a hediye etme kararı aldı

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak elini cebine atacak ve Bursaspor'lu yetenekli futbolcuyu sarı kırmızılı camiasına hediye edecek.

HİÇ DEĞİLSE BİR STOPER TRANSFERİ

Devre arası transfer döneminde yaşadığı mali sıkıntılar sebebiyle Ocak ayını boş geçecek olan Galatasaray’da Chedjou ve Semih Kaya’nın yanına hiç değilse bir transfer yapılmak isteniyor. Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ün ortak olarak çalıştığı stoper arayışında Cimbom 2 isim üzerinde oldukça yoğunlaşmış durumda. Bu futbolcularından birinci Bursaspor’un yetenekli futbolcusu Serdar Aziz, ikinci ise Trabzonspor’da kadro dışı kalmış Mustafa Yumlu.

SERDAR AZİZ İÇİN KASADAN 3 ALBAYRAK'TAN 3 MİLYON EURO ÇIKABİLİR

Serdar Aziz’de Galatasaray’ın eli bir hayli zayıf durumda. Futbolcu için en az 5-6 milyon Euro fiyat çeken  Bursaspor yönetimi Albayrak ve Dürüst’ün elini kolunu bağlarken, Serdar’ın Galatasaray’a gelmek istemesi transfer kapısını sonuna kadar kapatmamış durumda.

CİMBOM DAHA ÖNCEDE SERDAR AZİZ'E TALİP OLMUŞTU

Sarı kırmızılı ekip bundan öncede Ünal Aysal döneminde Serdar Aziz’e kancayı atmış fakat transferi sonlandıramamıştı. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre; 24 yaşındaki milli futbolcuya Ertuğrul Sağlam döneminde talip olunmuş ama transfer, dönemin başkanı İbrahim Yazıcı’nın engeline takılmıştı. O sezondan sonra form ve moral olarak büyük düşüş yaşayan Serdar, kolay kolay toparlanamamış ve konsantrasyon kaybı yaşamıştı.

Şenol Güneş’in gelmesiyle beraber yeniden çıkış yakalayan Serdar, yine transfer döneminin gözde futbolcularından biri oldu, yine Galatasaray’ın transfer listesine girdi.

MUSTAFA YUMLU HAZIR VE NAZIR BEKLİYOR

İkinci tercih Mustafa Yumlu ise Galatasaray’ın şu şartlar altında en rahat imza attırabileceği futbolcuların başında geliyor. Oyuncu Trabzonspor’da kadro dışı kaldı ve gitmek istiyor. Mustafa Yumlu kendisine gelen transfer tekliflerini bir bir reddetmiş durumda. Anadolu kulüplerine kapısını kapatan Yumlu Galatasaray’dan teklif bekliyor. Trabzonspor ise oyuncuyu göndermekte hiçbir sıkıntı çıkarmayacak. Maliyeti ve tecrübesiyle sarı kırmızılı ekibe yararlı bir isim gibi görünen Mustafa Yumlu şu anda hazır durumda bekliyor.