Eğer başka bir saldırı olursa bu hakkımızı kullanacağız

Silahlı saldırı sonrası ilk kez sahaya çıkacak olan Fenerbahçe, bugün Mersin İdmanyurdu'nu evinde ağırlayacak.

İstanbul ekibinde Volkan, Egemen, Meireles ve Mehmet Topuz’un sakatlıkları bulunuyor. 19.45’te başlayacak maçı Mustafa İlker Coşkun yönetecek ve atv’den naklen yayınlanacak.

Kupadaki diğer maçta ise Medicana Sivas ile Kayserispor oynayacak. Sivas 4 Eylül Stadı’nda 18.00’deki maçın hakemliğini Süleyman Abay yapacak. Bu karşılaşmayı ise A haber naklen yayınlayacak.

F.Bahçe’ye iki örnek

Fenerbahçe Yönetimi, Trabzon’daki saldırının ardından maçları çıkma kararı alsa da, Türkiye Futbol Federasyonu’nun olağanüstü koşullarda “Tescilin Dondurulması ve askıya alınması” yapması da göz önünde bulunduruldu.
20 Ocak 1989 yılında 7 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında Samsunspor ve 1999 depreminde Sakaryaspor için de benzer bir durumun uygulandığını ifade eden sarı-lacivertli yöneticiler, başka bir saldırı olursa kendilerinin bu haklarını kullanacağını ifade etti.

Uzun süren yönetim kurulu toplantısında bazı yöneticilerin maçlara çıkmama kararının devam etmesi yönünde görüş bildirdiği ifade edildi. Buna karşılık yönetimin büyük çoğunluğu devam edilmesi gerektiğini ifade edince karar da bu yönde çıktı.