Cüneyt Tanman'ın Nani yorumu Fenerbahçelileri kızdırdı

Podolski için burun kıvıran bazı isimlere sert mesajlar gönderen Cüneyt Tanman, Fenerbahçe'nin Nani ile ilgilenmesine ise "Biz Podolski'yi isteyince tu-kaka. Fenerbahçe Nani'yi isteyince süper transfer" dedi.

Galatasaray'da birkaç gün içinde sözleşme imzalaması beklenen Lukas Podolski için ortaya atılan iddialara cevap gecikmedi.,

3.5 milyon Sterlin bonservis bedeli ve yılda 3 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme yapmaya hazırlanan Alman oyuncu için, "Başka teklif yok. Eli Galatasaray'a gelmeye mecbur. Çok büyük paralar teklif ediliyor" iddialarına karşılık Cüneyt Tanman cevabı Nani üzerinden verdi.

Cüneyt Tanman, "Biz Podolski'yi isteyince tu-kaka. Fenerbahçe Nani'yi isteyince süper transfer. Podolski'yi kimse istemiyormuş. Sanki Nani'ye talip var. Açsınlar baksınlar, 'Nani mi? Podolski mi?' Basın Fenerbahçe'yi öne çıkarmak için bizim transferlerimizi kötülemeye çalışıyor. Podolski, Dünya ve Avrupa şampiyonluğu yaşamış bir yıldız. Nani'nin ne başarısı varmış?" diyerek isyanını dile getirdi.