Cüneyt Tanman'dan sert eleştiri: O otelini kapatıp mı geliyor?

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, "neden köşe yazarlığı yapıyor?" diye kendisini tenkit edenlere sert göndermelerde bulundu.

44 gün Dursun Aydın Özbek yönetiminin içerisinde yer alan, fakat ani bir kararla Futboldan Sorumlu Yönetici kimliğini bir tarafa bırakıp istifa eden Cüneyt Tanman, kendisi için “neden köşe yazarlığı yapıyor?” eleştirilerine sert bir cevap verdi. Galatasaray’ın içerisinde bulunan durumu en iyi bilenlerden biri olan Tanman, gerek açıklamaları gerekse köşe yazılarıyla büyük bir tepki toplarken deneyimli yöneticinin AjansHaber aracılığı ile “ben bu işten ekmek yiyorum, tabi ki köşe yazarlığı da yapacağım, yorum da” demesi dikkatlerden kaçmadı.

İşte Cüneyt Tanman’ın diğer açıklamaları;

HERKES KENDİ İŞİNE DEVAM EDİYOR


Yeni yönetimle beraber yola çıktım ama daha sonra Sportif Direktörlük görevimi bıraktım, şu anda sadece yönetim kurul üyesiyim. Uzun zamandır toplantılara katılmıyorum. Köşe yazarlığı ve yaptığım açıklamalara gelen tepkileri anlamıyorum. Yönetimde bulunan yöneticiler ya da başkanlar kendi işlerini bırakıyor mu? Yani otelleri olan biri otelini kapatıp mı geliyor kulübe! Avukat olan yönetici mesleğini mi bırakıyor? Ben de köşe yazarı ve yorumcuyum, işimi yapmaya buradan ekmek yemeğe devam edeceğim.

Kulübün transfer politikası hakkında da kısa yorumda bulunan Cüneyt Tanman;

Kulübün genel anlamda sıkıntıları, problemleri vardı ama transfer yapmaları şart.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.