Colin Kazım'ın Türkiye'de oynamak istediği takımı açıkladı

Türkiye Milli Takımı formasını giyen, ayrıca Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor'da da top koşturan yetenekli futbolcunun temsilcisi Ümit Akbulut, Colin Kazım'ın Türkiye'de forma giymek istediği takımı açıkladı.

Akbulut, "Kazım kendini Galatasaray'a daha yakın hissediyor" dedi.

HOLLANDA'DA ÇOK MUTLU

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Akbulut, "Colin Kazım, Hollanda'da çok mutlu, çok iyi gidiyor. 20 maçta 11 gol attı" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'I DAHA ÇOK SEVİYOR

Sırasıyla Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor formaları giyen milli futbolcunun kendisine Galatasaray'ı yakın hissettiğini ve derbiden eğiliminin sarı kırmızılılardan yana olduğunu belirten Ümit Akbulut, "Fatih Terim'in olduğu dönemde Galatasaray'da çok mutlu oldu. Fatih hocayı çok seviyor. Hoca Colin için her zaman çok önemlidir. Bu yüzden Galatasaray'a çok daha yakın" dedi.

TEKRAR MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILIRSA ÇOK MUTLU OLUR

Tecrübeli orta sahanın yeniden milli takıma seçilme olasılığıyla ilgili olarak da konuşan Akbulut, "Bu tamamıyla Fatih Terim'e bağlı. Colin Kazım tekrar milli takımda olmayı çok istiyor; seçilirse çok mutlu olur. Hollanda'da gösterdiği başarıyla umarım tekrar milli takıma dönecek" şeklinde konuştu.