Cimbom 58 yıllık tarihini satıyor!

Ekonomik olarak krizde olan Galatasaray'da "ada" konusu bir kez daha gündeme geldi. Sarı kırmızılı bazı yöneticiler Galatasaray Adası'nın satılmasını öngördü.

Yapılan çalışma çerçevesinde adanın bir başka şirkete daha yüksek kiralanmasının yanı sıra, adanın tamamen kulüp üyelerine hizmet verecek bir duruma getirilmesi de konuşuluyor.

Ama bu konuşmalar arasında belki de en fazla ses getirecek olan adanın tamamen satılması. Yönetim içinden bazı isimler adanın satılmasını, gelecek olan rakamla da kulübün rahatlıkla düzlüğe çıkacağını konuşuyor.

Üst kullanım hakkı var mı? yok mu?

Öte yandan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in ortaya attığı, "TT Arena'nın üst kullanım hakkı hala Galatasaray'a verilmedi. Gidip görüşme yaptık. 'Bugüne kadar kimse bize gelmedi' dediler" sözleri kafaları iyice karıştırdı.

Çünkü, Galatasaray'ın elinde TT Arena için 49 yıllığına intifa (üst kullanım) hakkını aldığına dair belge var. 3 Mayıs 2011 tarihinde imzalanan devir sözleşmesi ile TT Arena Galatasaray'ın bir gayrimenkulü ve kulübün 'taşınmazı' haline gelmişti.