Chedjou ve Koray'la mı Kadıköy deplasmanına gideceksiniz!

Dün akşam ofansif olarak etkili görünen Galatasaray, defans hattında büyük eksiklikler yaşadı. Tarık, Olcan, Chedjou ve Koray zayıf rakibi karşısında sınıfta kaldı.

HEMEN HEMEN BÜTÜN FULELİ OYUNCULAR DÜN AKŞAM 11'DEYDİ

Dün Balıkesirspor karşısında son derece rahat bir galibiyet elde eden Galatasaray, zirve takibini sürdürmeye devam ettirdi. Haftaya Sivasspor deplasmanı öncesi oyuncuların son durumunu gören Hamza Hamzaoğlu, Bal-Kes karşısında değişik bir 11’le sahaya çıkarken, deneyimli teknik adamın kadroda özellikle fuleli futbolculara yer vermesi gözlerden kaçmadı. Solda Yasin Öztekin sağda Bruma ile kanatları çok hızlı kullanan Galatasaray’da, bu iki futbolcunun arkasında ise ataklara sürekli destek veren ileriye çıkmayı çok seven iki oyuncu ( Tarık-Olcan) yer aldı. Kanatlardaki aksiyonu, hızlı düşünerek hareket eden Sneijder ve klas golcü Burak Yılmaz ile destekleyen Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig’de belki de topla beraber en iyi çıkan ve dikine oynamayı seven (defansif orta saha) Felipe Melo ile orta sahayı garantilemiş oldu.

BU DEFANS HATTI BÜYÜK MAÇLARI ÇIKARAMAZ

Bu kadar hızlı futbolcunun aynı anda sahada olması Galatasaraylılara oyun zevkini yaşatsa da, defans hattında bulunan Chedjou ve Koray Günter’in hataları, Olcan’ın defansif zaafiyetinin olması gözlerden kaçmayan ayrıntı olarak dikkatlerden kaçmadı. Bu oyuncularla zorluk derecesi yüksek maçlarda ne yapacağı merak konusu olan Galatasaray’da, Sivasspor, Fenerbahçe ve Kasımpaşaspor deplasmanları camiaya edişe vermeye başladı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.