Caner Erkin'den Fenerbahçe açıklaması

"En doğru seçimi yapacağım..."

CANER ERKİN SONUNDA KONUŞTU

Müthiş bir sezonu geride bıraktı... F.Bahçe ile sözleşmesi sona erdi ve sarı lacivertli takımdaki geleceği şu an merak konusu... Avrupa kulüplerinden cazip teklifler aldığı söyleniyor... Milli Takım’ın ve Fatih Terim’in de gözdesi ve ay yıldızlı forma altında da yıldızını parlatıyor... Evet, Caner’den bahsediyoruz... Ay yıldızlı ekibimizin ABD kampında bir araya geldiğimiz tecrübeli futbolcu Hürriyet’e konuştu...

Benim için ve takımım F.Bahçe için çok iyi bir sezon geride kaldı. Tempolu bir lig yarışı oldu. Sonunda şampiyonluğu kucakladık. Her maçın benim için önemi çok büyüktü ama deplasmandaki Kasımpaşa maçını unutamam. Çok heyecanlıydı. Nefis bir maç olmuştu, heyecan vericiydi.

"KİM NE VERMİŞ UMRUMDA DEĞİL"

KAFAMI şu anda transferle meşgul etmiyorum. Çok rahatım. Menajerim bu konuyla ilgili tek yetkili. Kime ne para verilmiş, kim ne almış, kim ne yapmış umrumda bile değil. Menajerim gereken görüşmeleri yapıyor. Bana durumu anlatacak, ben de kararımı açıklayacağım.Evet, Avrupa’dan teklifler geliyor. Menajerim bunu iletti. Avrupa’da oynamak her futbolcunun isteğidir. Ama öncelik Fenerbahçe’de. Fenerbahçe’yi hiçbir Avrupa kulübüne benzetmiyorum. Fenerbahçe gibisi yok. Güçlü oyunculara, güçlü isimlere sahip güçlü bir camia.
Yorucu bir sezon geçirdim. Oğlum Çınar’a sarılmayı ve onunla, denize girmeyi özledim. Kamp bitince ona koşacağım.

FATİH TERİM SADECE BENİ DAVET ETMİŞTİ

Terim’in bende yeri ayrı. U19 milli takımında oynarken, gelip beni izledi. O gün herkes çok heyecanlıydı. Maç sonrası tribünlere baktığımda Fatih hocamla gözgöze geldik. O kadrodan sadece ben A Milli Takım’a davet edildim.
Beni ilk kez A Milli yapan Fatih Terim’dir. Gana maçıydı. Çok heyecanlandım. Ama verdiği görevi de eksiksiz yapmış, iyi oynamıştım. Buralara kolay gelmedim. Geçmişimi asla unutmadım.

İYİ BİR DÖNEM GEÇİRDİM

KANAT oyuncuların başarılı olması için öncelikle çok çalışması gerekir. Ben çok inandım, çok çalıştım. Eksik yönlerimi her geçen gün tamamladım. Benim için bu sezonun anlamı çok büyük. İyi bir dönem geçirdim.

SÜRPRİZ BELÇİKA

DÜNYA Kupası’nda favori çok. Brezilya, Arjantin, Almanya, Hollanda... Ancak ben son dönemde yüksek bir performans sergileyen Belçika’ya dikkat çekmek istiyorum. Çok iyi yerlere geleceklerdir. Enteresan bir takımları var.

İNİESTA VE XAVİ'Yİ BEĞENİYORUM

FUTBOL yaşamımda hiçbir oyuncuyu örnek almadım. Kahramanlarım vardı ama örnek aldığım yoktu. Hep kendime has bir stil geliştirdim. Tüm maçları izlerim. Iniesta ve Xavi’yi beğeniyorum. Zevk veriyorlar.