Galatasaray: Büyük üzüntü içindeyiz, Galatasaray bir efsanesini kaybetti

Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, yönetim kurulu üyeleri Ural Aküzüm ve Ali Yüce üzüntülerini GSTV'de dile getirdi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, yönetim kurulu üyeleri Ural Aküzüm ve Ali Yüce üzüntülerini GSTV'de dile getirdi.

Nasuhi Sezgin, “Büyük bir kayıp oldu” diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye futbol camiası için de önemli bir insandı. Türkiye’de hem milli takım hem de Galatasaray’da önemli işleri var. Berlin Panteri olarak anılmıştı. Son zamanlarda Galatasaray Yardımlaşma Vakfı’nda kalıyordu. Ziyaretleri de orada kabul etti. Eskilerden hep sohbetler ederdik. Büyük üzüntü içindeyiz. Efsane kaptanımızdı. Allah rahmet eylesin. Ailesini ve camiamıza sabırlar diliyorum… Vakıfta kalma sebebi de yine Galatasaray’ın içinde kalmak içindi. 20. Şampiyonluğumuzda sahaya çıkması, izleyenleri çok mutlu etmişti. Başımız sağ olsun.”

“GALATASARAY BİR EFSANESİNİ KAYBETTİ, ADINI ÖLÜMSÜZLEŞTİRECEĞİZ”

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm ise “Turgay Şeren isminin ölümsüzleştirilmesi konusunda tasarrufta bulunmak istiyoruz” dedi… Aküzüm GSTV’de yaptığı konuşmasında; “Galatasaray bir efsanesini kaybetti. Galatasaray Ailesi’nin bir bireyiydi. Florya’daki Galatasaray Yardımlaşma Vakfı’nda kalıyordu. Çok güzel ve başarılarla dolu bir ömrü oldu. Galatasaray Camiası’nın Lise’den Divan Kurulu’na kadar her yerinde olan bir yerdeydi. Kulüp olarak Turgay Şeren’in adını ölümsüzleştirme konusunda tasarrufta bulunmak istiyoruz” diye konuştu.

Ali Yüce ise, “Galatasaray ve Türk Spor Camiası’nın başı sağ olsun. Gerçekten çok üzüntülüyüz” ifadelerini kullandı.