Galatasaray 1 puanı uzatmalarda kaptı!

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, Burak Yılmaz'ın uzatmalarda attığı golle Anderlecht'le 1-1 berabere kaldı.

1 PUAN UZATMALARDA GELDİ

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip etkili bir oyun ortaya koyarken, buldukları tehlikeli pozsiyonlarda Muslera'yı geçemediler. Temsilcimizin ise ilk 45 dakika boyunca çektiği 5 şutun hiçbiri çerçeveye isabet etmedi.



İkinci yarıya iki takım da daha istekli bir şekilde başladı. 52. dakikada ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Praet, topu sağ ayağına alarak içeri doğru kat etti. 20 yaşındaki futbolcu, önünü açtıktan sonra yerden köşeye sert bir şut göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

Gol sonrasında oyun disiplinini birkaç dakikalığına kaybeden Sarı Kırmızılı temsilcimiz, rakibine tehlikeli olabilecek ataklar için fırsat tanısa da Prandelli'nin oyuna yaptığı müdahalelerle beraber yeniden oyuna döndü. Oyuna sonradan dahil olan Bruma'yla en net fırsatını yakalayan Cim Bom, karşılaşmanın son dakikalarına gelindiğinde ise Burak Yılmaz'ın golüyle skoru eşitledi ve 1 puanı hanesine yazdırdı.