Bu transfer zor görünüyor! Vitor Pereira Olimpiakos'ta 2 futbolcuyla kavgalı çıktı

Gelecek sezon forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen Fenerbahçe, Yunanlı golcü Kostas Mitroğlou'ya talip oldu ama...

Vitor Pereira ile yeniden kadro mühendisliğine giden Fenerbahçe’nin, Fernandao’dan sonra forvet hattına bir takviye daha yapacağı öğrenildi.

MİTROĞLOU GÜNDEME GELDİ

Bu sezon Emenike’den istediği verimi alamayan sarı lacivertliler, Moussa Sow ve Fernandao’yla birlikte rekabeti üst düzeye çıkaracak iyi bir golcü futbolcu bakarken, Vitor Pereira’nın listesinde bulunan Kostas Mitroğlou’nun gündeme gelmesi Fenerbahçe ile Fulham’ın takasa gideceği ihtimalini daha da fazla güçlendirdi.

OLİMPİAKOS'TA ŞAMPİYON OLDU AMA FUTBOLCULARLA SORUNLAR YAŞADI

Olimpiakos’ta Mitroğlou ile birlikte çalışan ve eski öğrencisini Fenerbahçe’ye istediği iddia edilen Vitor Pereira’nın aslında Yunan kulübünde tecrübeli golcüyle çeşitli sıkıntılar yaşadığı ortaya çıktı.  Takım içerisinde futbolcularla sorunlar yaşayan ve şampiyonluğa rağmen Olimpiakos yönetimi tarafından görevine son verilen Pereira’nın Mitroğlou ile beraber Affelay’la da sık sık tartıştığı ortaya çıkarken,  47 yaşındaki teknik adam için Yunanistan’da  “takımla kimyası tutmadı” yorumlarının yapıldığı öğrenildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.