Galatasaray Kastamonu karşısında kalitesini belli etti

Kastamonuspor karşısında dökülen G.Saraylı futbolcular gerçek kapasitelerini ortaya çıkardılar. Takımda Tarık, Koray, Jem Karacan, Jose Rodriguez ve Semih Kaya resmen sınıfta kaldılar.

Dün Ziraat Türkiye Kupası maçında Kastamonu ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, 3.Lig 3. grup ekibi karşısında bir hayli zorlanınca sarı kırmızılı taraftarlar resmen ortalığı yıktı. Kastamonuspor karşısında özellikle yerli futbolculara şans veren Mustafa Denizli maçtan sonra “bu maçla ilgili notlarım var” dedi ve tecrübeli teknik adamın devre arası transfer sezonunda göndereceği futbolcuları kafasında şekillendirdiği belli olduğu anlaşıldı. Göreve geldiği Kasımpaşaspor deplasmanından beri hemen hemen her öğrencisini kullanan ve denemediği oyuncusu kalmayan Mustafa Denizli, takımdan en az 5-6 ismi gönderme kararı alırken başkan Dursun Aydın Özbek ve yönetiminin Ocak ayında 4 transferle bu işi kurtaramayacağı ortaya çıktı.

EN AZ 6 FUTBOLCU GİTMELİ!

Kastamonuspor karşısında gerçek kaliteleri ortaya çıkan Tarık Çamdal, Jem Karacan, Koray Günter ve Jose Rodriguez Galatasaray’ın topçusu olmadığı belli olurken, takım içerisinde bazı futbolculardan da verim alınamayacağı (Sabri Sarıoğlu,Semih Kaya ve Emre Çolak) gün yüzü gibi ortaya çıktı. Devre arası transfer sezonunda takıma sağ bek, ön libero ve forvet arayan Galatasaray yönetiminin defansın ortasına ve orta sahaya yönelik ofansif bir futbolcu almasının gerekli oldu görüldü. Sezon başında Hamza Hamzaoğlu ile yoluna devam eden Galatasaray, genç teknik adamın “bu kadro Şampiyonlar Ligi için yeterli” demesi takıma yapılacak takviye konusunda sarı kırmızılı ekibi büyük zaafa düşürürken, takımın bırakın Şampiyonlar Ligi, Kastamonuspor karşısında bile aciz görünmesi dikkatlerden kaçmadı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.