"Bu maçlarda da oynamayacaksa hangi maçta oynayacak?"

Galatasaray Atletico Madrid maçını AjansHaber'e yorumlayan Hakan Ünsal, yeni transferlerden Podolski ve Jose Rodriguez hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi serüvenine bu akşam Atletico Madrid maçıyla start verecek olan Galatasaray’da Hamit ve Chedjou’nun sakatlıkları dışında her hangi bir eksik bulunmazken, Hamza Hamzaoğlu’nun çıkaracağı ilk 11’de küçük sürprizler yapması ve zorlu mücadelede Emre Çolak ve Bilal Kısa gibi isimlere şans vermesi bekleniyor.  Mersin İdmanyurdu maçında TT Arena’da 1-0 geriye düştüğü maçı çeviremeyen Galatasaraylı futbolcular, Süper Lig’de aldığı kötü sonuçlardan sonra bu maçı çıkış ve hedef maçı olarak görüyor.

"ÜST DÜZEY TAKIM DEĞİLLER AMA SİSTEM, SERTLİK VE DİSİPLİN OLARAK MÜKEMMELLER"

Galatasaray’ın efsane isimlerinden biri olan ve aktif futbol hayatında defalarca Şampiyonlar Ligi arenasında boy gösteren Hakan Ünsal, Galatasaray Atletico Madrid maçını AjansHaber’e değerlendirdi. Simeone’nin karşı takımı oynatmamaya dayalı bir sistem kurduğunu ve bunda da başarılı olduğunu söyleyen Ünsal yorumlarına şöyle devam
etti;

"SON 4 - 5 SEZONDUR AYNI OYUNU OYNUYORLAR"

Atletico Madrid ilk olarak her zamanki yaptığı gibi rakibi oynatmama düzeniyle sahaya çıkacak. Madrid çok üst düzey bir takım değil ama sistem olarak yıllardır aynı düzeyde futbol oynuyorlar. Kalite olarak belki vasat gibi görünen bir takım ama disiplin ve sertlik anlamında harika bir ekip.

"PODOLSKİ BU MAÇLARDA KENDİSİNİ GÖSTERMELİ"

Galatasaray bu maçta özellikle duran toplara çok dikkat etmesi lazım. Diego Godin diye bir adam var ki duran ölü toplarda büyük işler yapıyor. Hamza Hamzaoğlu ve öğrencileri eğer bu maçı kazanmak istiyorsa kora kor, omuz omuza takım halinde mücadele etmesi gerek. Sneijder sinirlerine hakim olup takıma liderlik yapacak. Burak Yılmaz her zamankinden daha fazla koşacak, Yasin, Podolski mücadele edecek. Özellikle yeni transfer Podolski ilk 11’de oynamalı, çünkü Podolski rakip takım için tehdittir. Bir de Podolski bu maçlarda kendisini göstermeyecek de hangi maçta kendisini gösterecek. Lukas bu maçlar için alınmadı mı zaten?

"JOSE OYNAYACAĞINA EMRE YA DA BİLAL OYNASIN"

Hamza Hamzaoğlu’nun orta sahada kullandığı yeni transfer Jose Rodriguez’den de bahseden Hakan Ünsal;

Jose genç bir oyuncu dikine oynamaya çalışıyor ama Galatasaray’ın aradığı adam değil. Galatasaray’ın orta sahada basan, kesen, ilk toplara müdahale eden ve agresif bir futbolcuya ihtiyacı var, bu adam Jose Rodriguez değil. Jose Rodriguez’i oynatacağınıza Emre Çolak’ı o bölgede rahat rahat kullanabilirsiniz, hatta Bilal’i de.

"YÖNETİM HOCANIN ARKASINDA DURMUYOR"

Olası bir kötü sonuçta Hamza Hamzaoğlu’nun kendisini ateşe atacağını söyleyen Hakan Ünsal;

Bence yönetim ve futbolcular Hamza hocaya destek verip arkasında durmaları lazım. Yönetim şimdiye kadar böyle bir şey yapmadı. Olası kötü sonuçlarda hesabı kesilecek adam bellidir. Oyuncular Hamza hocaya önce abi diyorlar, olası kötü senaryoda futbolcular önce abilerini kaybedecek sonra Mancini ve Prandelli gibi hocaların eline kalacak. Onun için futbolcuların da burada ne yapacakları çok önemli.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.