Bu maçı kötü yöneten hakemi döverler!

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kayserispor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Dilmen'in ilk yarı sonrası, ''Fenerbahçe'de ofansif 4 futbolcu var. Geri kalan oyuncular savunma ağırlıklı. Souza ve Topal topla gitme şansı olmayan oyuncular. Önde oynayan oyuncularla uyum sorunu yaşıyorlar. O bölgede Ozan Tufan gibi dripling yapabilecek bir oyuncuya ihtiyaç var. Nani, Markovic gibi oyuncularla oynadığınızda ön liberolar top taşıyan hareketli oyuncular olmalı. Bu nedenle Fenerbahçe duran topları zorlayan bir oyun stilinde oynadı. Temposu düşük bir takım var. Nani ve Markovic dışında hareketli oyuncu yok" dedi.

Dilmen, "Fenerbahçe uzun takım olmasına karşın, duran toplarda geriye yaslanıyor. Volkan'da ''Çizgiye çıksanıza kardeşim'' demiyor. Mehmet Topal, Kjaer, Ba, Souza aynı anda oynuyor. 4 stoper özellikli oyuncuyla Fenerbahçe oynayamaz. Ben bunu kabul etmiyorum. Fenerbahçe'nin sorunu bu. Van Persie'de muhteşem bir gol attı. O bölgelerden kalecinin baraj yapmasını anlamıyorum Ben bunu savunuyorum" diye konuştu.

"ANCA TAÇLARI KONUŞURUZ"

Rıdvan Dilmen, maçın ardından yayınlanan programda ise "Geçen hafta 2-0'dan 2-2 maç verdikten sonra bugün kazanman lazım. Dün Galatasaray kazanmış, bugün Beşiktaş favori. Fenerbahçe'nin deplasmandaki oyunsal problemi devam ediyor. Diego'da bir özellik var değiştirmiyor. Alıyor dönüyor. Kendi kalesine doğru dönüyor. Bireysel anlamda mücadeleyle ve Volkan'ın çabalarıyla Fenerbahçe üçlük attı ve önemli bir 3 puan aldı. Fenerbahçe'nin deplasmanlarda işi kolay değil. Bunu çözecek de teknik direktör. Fenerbahçeliler sonuca çok mutlu olmalı ama bu oyun uzun vadede yetmez. Yani Fenerbahçe maçını konuşmak zor. 47 faul olan 17 sarı, 1 kırmızı kart çıkan maçta anca taçları falan konuşuruz. Hakem iyiydi, fakat bu maçı kötü yöneten hakemi de döverler. Gözüken şu, Fenerbahçe fiziken çok güçlü değil" ifadelerini kullandı.