"Bu Galatasaray zaten her zaman böyle ballıdır"

Trabzonspor Galatasaray maçından sonra oyuncularını ve teknik heyeti tebrik eden başkan İbrahim Hacıosmanoğlu protokolde İbrahim Usta ile gerginlik yaşadı.

Galatasaray karşısında alınan mağlubiyet Trabzonspor camiasında eski dönemlere göre ilk kez karışıklık yaşatmak yerine hava getirdi.

Taraftarlar 1-0 mağlup olan takımlarını alkışlarken, maç sonunda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da, Şota'yı bizzat tebrik etti. Maç önce takımı tesislerden herkesin elini tek tek sıkarak yolcu eden Başkan, alınan mağlubiyet sonrası Şota'yı ve oyuncuları yine tesislerde karşıladı. Başkan, Şota'ya, "Herkes yılda bir kez bu kadar şanssız olur. Bu Galatasaray zaten her zaman böyle ballıdır. Herkes bizim daha üstün, daha kaliteli olduğumuzu gördü. Ortaya çıkan takım için teşekkürler" diyerek tebriklerini iletti.

Protokolde İbrahim Usta gerginliği

Trabzonspor'un Avni Aker’de Galatasaray'a 1-0 yenildiği maç sırasında protokol tribünden ilginç bir an yaşandı. Hakem Cüneyt Çakır'ın kararlarına sinirlenen Trabzonsporlu taraftarlar, TFF Başkan Vekili İbrahim Usta'ya, “İşte sizin hakemleriniz” diye bağırdılar. Bunun üzerine Usta da ayağa kalkarak ceketini çıkarıp, aynı sertlikte cevap verdi. Olay üzerine Usta’nın yanındakiler araya girdi. Bir süre sonra Usta sakinleşti ve yerine oturdu.