Galatasaray, Martin Benitez'den vazgeçti

Önerilen 5 milyon Euro ile Independiente’nin istediği 8 milyon Euro arasında zaten fark vardı. Menajer payı, vergiler derken fatura 12 milyon Euro'yu buldu. Aslan da defteri kapattı.

Galatasaray, Mustafa Denizli’nin çok istediği Martin Benitez’den vazgeçmişti. hem kanatlarda hem de ileri uçta oynatabileceği bir futbolcu hayal eden Denizli, Benitez’in adını yönetime vermişti. operasyonu genel sekreter Fatih İşbecer yürüttü. İşbecer yaklaşık 1 hafta Arjantin’de kaldı ve hem Benitez’in menajeriyle hemde Independiente kulübüyle pazarlık yaptı. Ancak mali darboğazdan geçen Cimbom, imkanlarını sonuna kadar zorlasa da Independiente ile ortak bir noktada buluşamadı.

BLÖF TUTMADI

Sarı-kırmızılılar bonservis bedeli olarak 5 milyon euro önerdi. Arjantinliler, 8 milyon euro’da ısrar etti. İşbecer, “Teklifimiz bu. başka alternatiflerimiz de var” dese de Independiente bu blöfü yemedi. Hatta Benitez’in faturası daha fazla kabardı. Kulüpler anlaşsa bile,menajer komisyonunun Galatasaray tarafından ödenmesi gerektiği iletildi. Diğer vergiler de Cimbom’dan talep edildi. Fatura bir anda 12 milyon euro’ya kadar yükseldi. Bu astronomik rakam üzerine Aslan transferden vazgeçti.