Bir daha sormazlar!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın forma veremediği için büyük üzüntü duyduğu yedek oyuncuların Fethiyespor önündeki performansı sonrası “Artık ne zaman forma giyeceğim diye bir daha sormazlar” yorumunda bulunduğu öğrenildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın, Fethiyespor karşısında alınan mağlubiyete oldukça sinirlendiği öğrenildi.

Sezon boyunca fazla forma şansı veremediği isimleri kupada sahaya süren tecrübeli hocanın büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı bildirildi.

Yabancı kontenjanı ve mevcut takımın yüksek form durumu sebebiyle birçok oyuncunun uzun zamandır dışarıda kaldığını belirten Teknik Direktör Yanal, kısa bir süre önce “En az onlar kadar üzülüyorum. Hepsi çok kaliteli futbolcular” ifadelerini kullanmıştı. Fethiye karşısında çok güvendiği bu isimleri görme şansı bulan Yanal beklediğini alamadı.

Oynanan oyun ve sonuçtan sonra deneyimli teknik adamın “Artık ne zaman forma giyeceğim diye bir daha sormazlar” çıkışında bulunduğu belirlendi.

Bize ders oldu

Avrupa kupalarında yer almayan ve Türkiye Kupası’na da erken havlu atan sarı-lacivertlilerin tek konsantrasyonu artık Süper Lig olacak. Fenerbahçe, mayıs ayına kadar sadece 21 maça çıkacak. Geçen sezon 64 maç yaparak bir rekor kıran sarı-lacivertli takım bu sezon oynadığı Avrupa Kupası maçları ile birlikte 40 maçla tamamlayacak.

Fenerbahçeli oyuncuların maçtan sonra bir hayli üzgün oldukları ve “Bu yenilgi bize iyi bir ders olmalı. Ligde aynı hataya düşmemeliyiz” dedikleri kaydedildi.