Bilic eğer bu iki kazanamazsa Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü hazır!

Türkiye'de derbi maçı kazanamayarak eleştirilerin odak noktası haline gelen Slaven Bilic, eğer Trabzonspor ve Galatasaray maçlarını kazanamazsa Vodafone Arena'nın yüzünü göremeyecek.

Spor Toto Süper Lig’de 3 takımın at başı olarak çekiştiği şampiyonluk yarışında, sezon sonunda Beşiktaş’ta köklü değişiklikler olacak. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi şansını Galatasaray’a kaptıran, bu sezon ise UEFA’da Liverpool’u geçmesine rağmen derede boğularak C.Brugge’a elenen Beşiktaş’ta Slaven Bilic’in geleceği tartışılmaya başlandı. Şu anda ligde Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde olmasına rağmen iki derbi maçı oynayacak olan Hırvat teknik adamın bu maçlarda alacağı sonuçlar kaderini tayin ederken, Beşiktaş yönetiminde bazı isimlerin Bilic için Fikret Orman’a “bu sezonda 3.olursak artık bu hocayla yolların ayrılması lazım” dedikleri ileri sürüldü.

ERTUĞRUL SAĞLAM HAZIR

Süper Lig’de ‘Beşiktaş gibi bir takıma hangi hoca gelirse gelsin zaten ilk 3’e gireceğini’ savunan yöneticilerin Vodafone Arena’da şampiyonluğa oynamak için yeni teknik direktör ve yeni yıldızlarla sıfırdan bir başlangıç yapmayı planladığı, bu plan içerisinde Bilic’in yerine Ertuğrul Sağlam isminin ortaya atıldığı iddia edildi. Şu anda Güney Amerika - Avrupa futbolunu yakından takip eden ve hangi takıma giderse gitsin transfer listesi, teknik heyetiyle hemen göreve başlayacak olan Sağlam’ın yeteri kadar tecrübe kazandığı ve Beşiktaş’ta çok büyük işlere imza atacağı konuşuluyor.