Beşiktaş'tan Galatasaray ve Bursaspor'a dev çalım!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın transferde Galatasaray ve Bursaspor'a yılın golünü atmak üzere olduğu ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ'TAN ŞENER ÖZBAYRAKLI HAMLESİ

Transferde çok sayıda oyuncuyla adı anılan Beşiktaş'ta yönetim, kadroda en zayıf nokta olarak gördüğü sağ bek için flaş bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon eski futbolcusu Serdar Kurtuluş'u transfer eden ancak beklediği performansı göremeyen Siyah-beyazlılar, sezon boyunca o bölgede Atiba ve Necip'i oynatmak zorunda kalmıştı. Slaven Bilic'in verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen yönetim yerli sağ bek için girişimlere başladı.

Bursaspor'da gösterdiği performansla beğeni toplayan Şener Özbayraklı'yı kadrosuna katmak için ilk temaslara başlayan Beşiktaş, genç oyuncunun menajerinden de olumlu yanıt aldı.

Bursaspor'la olan sözleşmesinde "5 milyon lira (1.7 milyon euro) karşılığında serbest kalır" maddesi bulunan futbolcunun kısa süre içinde Siyah-beyazlı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Şener Özbayraklı'nın talipleri arasında yer alan Galatasaray ise serbest kalma maddesini işletmek yerine takas teklif etmeye hazırlanırken, Sarı-kırmızıların kadrosuna 4 sağ bek bulundurması Beşiktaş'ı imza konusunda avantajlı duruma getiriyor.