Beşiktaş'ın peşinden koştuğu İvo Pinto hakkında G.Saray ve mafya gerçeği!

Beşiktaş'ın sağ bek adaylarından Portekizli futbolcu İvo Pinto hakkında en iyi emareyi Galatasaray veriyor.

BEŞİKTAŞ EN İYİ SAĞ BEKİ BULMAK İÇİN ARAYIŞTA

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde topladığı puanlarla her iki kulvarda iddialı bir şekilde yoluna devam eden Beşiktaş, sağ bek transfer için Ocak ayı transfer dönemini bekliyor. Slaven Bilic ve yönetimin şu anda elinde 5 tercih bulunurken Granada’da top koşturan Nyom, Çek savunmacı Kaderabek, Sivasspor’dan Cicinho, Norveç şampiyonu Molde’li Linnes ve Dinamo Zagrep’te oynayan Ivo Pinto Bilic’in nihai kararını bekliyor. Linnes’in sözleşmesini yeni uzatması siyah beyazlılar adına negatif bir gelişme olsa da Hırvatistan Ligi’nde oynayan 24 yaşındaki İvo Pinto diğer adaylardan bir adım öne çıkmış durumda. Kariyerinde daha önce Porto, Rio Ave, Leira gibi takımlarda forma giyen Portekizli futbolcu, Beşiktaşlı taraftarlaca her ne kadar gözler önünde olsa da, Türk sporseverler oyuncuyu Cluj Galatasaray maçlarından daha yakın tanıyor.



Fatih Terim döneminde Şampiyonlar Ligi’nde Romanya ekibi Cluj’la, Galatasaray’ın rakibi olan İvo Pinto, her iki maçta da dikkat çeken bir futbolcu olamamış fazla göze batmamıştı.



İVO PİNTO'DA PORTEKİZLİ!

Hatırlanacağı üzere Galatasaray Cluj’u Romanya’da yenmiş, maçtan sonra ortaya atılan iddialara göre Portekiz mafyasının Buna Ziua semtinde (Portekizli vatandaşların en fazla olduğu şehir) o dönem Cluj’un takım kaptanı olan Cadu’ya 300 bin Euro civarında para götürdüğü ne sürülmüştü.