Beşiktaş ve Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe de devrede!

Beşiktaş ve Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yarıştığı Eskişehirsporlu yıldıza Fenerbahçe'nin de talip olduğu ortaya çıktı.

Brezilyalı yıldız Diego Ribas'la anlaşarak taraftarlarını sevindiren Fenerbahçe'de transfer durmuş gibi gözükse de aslında önemli gelişmeler yaşanıyor. Son gelen haberlere göre sarı lacivertliler ezeli rakibi Galatasaray’ın da talip olduğu yıldız isim için pusuda.

Galatasaray da Fenerbahçe de istiyor

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’nin transfer gündeminde Eskişehirspor'un Milli yıldızı Tarık Çamdal var. Adı devre arasında özellikle Galatasaray'la anılan ve bu transfer döneminde de sarı kırmızılıların transfer listesinde olan futbolcu için Fenerbahçe’nin girişimlere başlayacağı aktarıldı.

ERSUN YANAL ESKİ OYUNCUSUNU ÇOK İSTİYOR

Takımda düşünülmeyen yabancı oyuncuların henüz kendilerine kulüp bulamamasından dolayı yabancı transferini donduran sarı lacivertliler yerli isimlere yöneldi.Takımda alternatifi olmayan ve eksik gördüğü noktalara takviye yapmak isteyen Ersun Yanal'ın eski oyuncusu Tarık Çamdal'ın adını transfer listesine yazdığı belirtildi. Sarı lacivertlilerin bu transfer için takas formülünü de devreye sokması beklenirken Holmen, Krasic gibi isimlerin Eskişehirspor'a teklif edilebileceği aktarılıyor. Daha önce Alper Potuk transferinde de karşı karşıya gelen Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu transferde de karşı karşıya gelmesi sonucunda Tarık'ın hangi takıma gideceği şimdiden merak konusu oldu.

GALATASARAY'IN TAKAS TEKLİFİ KABUL EDİLMEDİ

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, "Galatasaray Tarık'ı istiyor. Takasa hayır dedik. Galatasaray istediğimiz parayı verirse Tarık’ı Galatasaray’a vermek isteriz" dedi. Önceki günlerde yine Eskişehirspor cephesinden yapılan açıklamada oyuncu için Süper Lig'in üç büyük takımının teklif yaptığı söylenmişti.