Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları kiminle, ne zaman, saat kaçta? (30.Hafta)

Süper Lig’de şampiyon kim olacak? Oynadıkları tüm maçları tam anlamıyla final havasında oynayan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 30. haftada maçları ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de 30. Hafta programına dahil olarak Medicana Sivasspor ile gerçekleştireceği müsabakanın hazırlığı son gaz devam ediyor. Fenerbahçe, İsmail Kartal öncülüğünde basınında katıldığı antremanda tam 120 dakika çalışma yaptı.  Uzun süren bu ısınma çalışmalarına özel bir spor alanında yapılan kuvvetlendirme egzersizleriyle start veren  Fenerbahçe, yüzlerden gerginlik gözden kaçmadı.

FENERBAHÇE, SİVASSPOR MAÇINI BEKLİYOR

İsmail Kartal’ın önünde antremana devam eden futbolcular minyatür kale ile yaptıkları maçta oldukça hırslı olduklarını tüm basın kuruluşlarına ispatladılar diyebiliriz. Antreman ise son bir koşu ile sona ererken maçın hemen ardından Webo ve Sow'un mutluluğu oldukça dikkat çekerken, Webo ile Sow antreman sonrası boks yapar gibi birbirleriyle şakalaştılar. Sivasspor Fenerbahçe maçı 9 Mayıs Cumartesi akşamı 19:00'da başlayacak. Fenerbahçe'nin bu zorlu Sivasspor deplasmanını Lig TV naklen yayınlayacak.

BEŞİKTAŞ 30. HAFTA HAZIRLAKLARINI TAMAMLADI
 
Beşiktaş’ın basına açık yapılan antremanında, Slaven Bilic önderliğinde futbolcuların koşu ve ısınma hareketleriyle antremanı bitirdiği ve diğer futbolcuların da kısa mesafeli bir küçük maç yaptığı basın tarafıjndan halka sunuldu. Beşiktaş’ın bu antremanına, Sivok, Opare, Tolga Zengin ve Veli Kavlak katılmadı.

Beşiktaş Gaziantepspor ile yapacağı maç için hazırlıklarını sürdürürken Siyah-beyazlılarda özel bir hastane'de ameliyetını gerçekleştirecek olan Sivok, tedavidisi devam eden Opare,  muaneye giden Veli ve kişisel bir performans sergileyen Tolga Zengin basın ile yapılan antremana katılım gerçekleştirmediler. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 30. Hafta takviminde 10  Mayıs 2015’te Pazar günü yapacağı zorlu maç için aralık vermeksizin devam ediyor. Beşiktaş Gaziantepspor maçı 10 Mayıs Pazar akşamı 19:00’da Lig TV ekranlarından naklen yayınlacak.


etiketler: beşiktaş 30. hafta maçı,beşiktaş bu hafta kiminle maç yapacak, fenerbahçe bu hafta kiminle maç yapacak,30. hafta fenerbahçe, beşiktaş bu hafta, fenerbahçe bu hafta, süper lig 30. hafta