Beşiktaş, Galatasaray sayesinde Erciyesspor'u devirmesini bildi!

Beşiktaş Kayseri Erciyesspor maçının devre arasında teknik direktör Slaven Bilic öğrencilerini Galatasaray'ı örnek göstererek uyardı.

Beşiktaş 5-1 kazandığı Kayseri Erciyesspor maçının ilk yarısı 3-0 tamamlanırken devre arasında futbolcular soyunma odasında çok ciddi bir Slaven Bilic’le karşılaştılar. Hırvat teknik adam maç bitmiş ve galip gelinmiş gibi soyunma odasına büyük bir keyifle gelen futbolcularını hemen uyararak, "akşam Galatasaray'ın başına geleni unutmayın. Çıkın, ciddi şekilde oynayın ve 3 puanı getirin. Sonra hep beraber seviniriz" dedi.

PEKTEMEK'İN GOLÜ, GALİBİYET KADAR DEĞERLİ

Necip Uysal'ın attığı uzun pas ve Demba Ba'nın yaptığı asistle gol bulan Beşiktaş'ta Slaven Bilic, ilk topu atan Necip'e kendisini öptürmüştü. Fakat Hırvat teknik adam en çok Mustafa Pektemek'in attığı gole sevindi. Maç başlarken Pektemek'e, "golü düşünme. Çık oyununu oyna" uyarısı yapan Bilic, Pektemek'in attığı golü yardımcısı Nicola Jurvevic ile paylaştı. Genelde sevinirken görünmeyen Jurcevic'in Pektemek'in golü sonrası Bilic'in yanına koşarken, "Mustafa'nın gol atması maçı kazanmamız kadar değerli" diyerek Hırvat teknik adamın sevincini paylaştığı öğrenildi.