Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek'ten 23 Nisan mesajı

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Galatasaray'ın resmi internet sitesinden bir mesaj yayımladı.

İşte Başkan Özbek'in mesajı;

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı, demokrasi ve çağdaşlık yolunda en önemli adımın atıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96’ncı yıldönümünü, ilk günden bu yana eksilmeyen bir coşkuyla kutlamanın onurunu yaşıyoruz.

Bu özel günü çocuklara armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, “Çocuklar her türlü ihmal ve istismardan korunmalı, onlar her koşulda yetişkinlerden daha özel ele alınmalıdır" sözleriyle daha o günlerde aydınlık yarınların yol haritasını işaret ediyordu.

Galatasaray Spor Kulübü olarak bizler de, kurulduğumuz ilk günden beri zeki, çevik ve ahlâklı çocuklar, gençler, sporcular yetiştirme misyonumuzdan hiç taviz vermedik. Adımlarımızı, geleceğimizin en büyük güvencesinin çocuklarımız olduğu bilinciyle attık.

Bu ülkü çerçevesinde tüm taraftarlarımıza yeni bir adımımızı müjdelemek istiyorum. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da, önümüzdeki sezondan itibaren sadece çocuklara özel bir tribün hizmete girecek. Çocukların Sarı Kırmızı mutlulukları alt yapı sporcularımızın refakatinde yaşayabileceği bu tribün, Türk futbolunda da bir milat olacak.

Detaylarını daha sonra kamuoyuyla paylaşacağımız bu haberin ışığında tüm Türkiye’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; sağlıklı, başarılı, aydınlık yarınlar diliyorum.

Dursun Özbek

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı