Aziz Yıldırım'dan Lucescu'ya flaş telefon!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'yu arayarak teklifte bulunduğu öne sürüldü.

AZİZ YILDIRIM, LUCESCU'YU ARADI

Ersun Yanal’ın istifa etmesinin ardından sarı-lacivertli yönetim takımı İsmail Kartal’a emanet ediyor ama yeni teknik direktör arayışları da son hızla sürüyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın, şu anda Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımını takımını çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu’yu telefonla aradığı ortaya çıktı.

UKRAYNA'DA HUZURSUZ

Lucescu’ya yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Yıldırım, Rumen hocaya, “Bizimle çalışmak ister misin?” diye sordu. İkili arasında samimi bir sohbet gerçekleşirken, Lucescu’nun Fenerbahçe’ye açık kapı bıraktığı ortaya çıktı. Rumen hocanın Ukrayna’da yaşanan karışıklık nedeniyle sıkıntılı olduğunu Yıldırım’a ilettiği de belirtiliyor.

LUCE'NİN KAFASI KARIŞIK

Lucescu’nun, “Maçlarımızı Donetsk’te değil Lviv’de oynuyoruz. Şampiyonlar Ligi maçları için Bükreş’e gideceğiz. Bu konu tüm planlarımı bozuyor. Oyuncular da huzursuz. Benim başkan Rinad Ahmedov’la çok iyi ilişkilerim var. Kendisiyle uzun yıllardır uyumlu çalışıyorum. Ancak açıkçası kafam biraz karışık” dediği sızan bilgiler arasında.

SEZON BAŞINDA İSMİ GALATASARAY'LA ANILIYORDU

Sezon başıda Galatasaray’ın da gündeminde olan Mancini’nin ayrılmasının ardından “Kesin geliyor” diye görülmesine rağmen Ukrayna’da kalan Luce, önümüzdeki günlerde kararını netleştirecek. Fenerbahçeliler, Türkiye’de 3 büyük takımı da şampiyon yapma hedefi bulunan Lucescu’nun kararını bekliyor.