Aziz Yıldırım'dan Fikret Orman'a tepki: Bu nasıl açıklama!

Şike ile ilgili sorulan soruları cevaplayan Fikret Orman'ın açıklamaları hem kendi camiasını hemde Fenerbahçe cephesini bir hayli kızdırdı.

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, şike ile ilgili olarak yaptığı, "Var veya yok diyebileceğim bir şey değil. Benim başkanlık yaptığım son 3 senede olduğuna inanmıyorum. Ondan önce aktif oyuncu değildim, dedikodular duyardık. Bu yargıya intikal etmiş bir şey. Kararı yargı verecek" sözleriyle hem Fenerbahçe camiasından hem de kendi camiasından tepki çekti.
Şikeden yargılanan isimlerden olan Beşiktaş eski asbaşkanı Serdal Adalı'nın Cuma günü Akaretler'e yaptığı ziyarette, Orman'ın hem kendi dönemiyle ilgili söylediği, hem de şikeyle ilgili sözlerini gündeme getirdiği öğrenildi. Başkan Orman olmadığı için Çebi ile görüşen Adalı'nın, konuyla ilgili olarak Çebi'ye dert yandığı ve başkanın açıklamaları ile kendisini çok yaraladığını söylediği öğrenildi. Bu arada Orman'ın açıklamalarına Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da tepki gösterdiği ve son dönemde sürekli karşı karşıya geldiği Orman için, "Bu nasıl açıklamadır. Bizi bırak kendi camiasını bile zan altında bırakıyor" tepkisi verdiği öğrenildi.