Aziz Yıldırım Ümit Özat'a kucak açtı

Fenerbahçe Kulübü'nün eski futbolcusu Ümit Özat için kullandığı ifade şaşırttı...

Bugün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacağı duyurulan Beyaz TV-FB TV ortak programını beklemeye başladı. Ancak kulüpten gece geç saatte yapılan açıklamada, söz konusu canlı yayının tek taraflı olarak iptal edildiği bildirildi. 

'ESKİ KAPTAN'DAN 'BÜYÜK KAPTAN'A

Fenerbahçe'nin 'iptal' duyurusunda, eski futbolcusu Ümit Özat ile ilgili bölüm dikkati çekti; 'Büyük Kaptanımız ve evladımız Ümit Özat tüm bu içerikten ayrı tutulmakla birlikte, Fenerbahçe'nin tüm kapıları kendisine sonuna dek açıktır.'

"BU KADAR KORKMAYIN"

26 Ağustos 2013 tarihinde, Ümit Özat için resmi siteden yapılan yalanlamada, çok farklı bir üslup kullanılmıştı. Dün 'evladımız' denilen Özat için 5 ay önce 'eski bir Fenerbahçe kaptanı' olarak söz edilmişti.  
 
İşte o açıklama:

"Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'ın, eski bir Fenerbahçe kaptanıyla telefonda görüştüğü ve kendisi ile sıkıntılarını paylaştığı ayrıntılarını içeren haber de doğru değildir."
Bu yalanlama sonrası teknik direktör Ersun Yanal'la telefonda konuştuğunu savunan Özat; "Değil Fenerbahçe başkanı kim olursa olsun haksıza, sonuna kadar giderim. Ersun Yanal'ı sıkıntılı gördüğümü söyledim telefonda. Kulüpte Aziz Yıldırım'dan habersiz tuvalete gidilmez. O söylemeden bu açıklama yapılmaz. Muhtemelen o da Ersun Yanal'a sordu o da 'konuşmadım' dedi. O zaman Ersun Yanal yalan söylüyor. Bu kadar korkmayın kardeşim" ifadelerini kullanmıştı.   

YÖNETİCİLERLE BİRLİKTE OTOBÜSTE

Sarı-lacivertli formayı 6 sezon giyen Ümit Özat'ın, futbolu bıraktıktan sonra Başkan Aziz Yıldırım ile arasının açık olduğu biliniyordu. Hatta kendisi de çıktığı TV programlarında, zaman zaman bu durumu gündeme getiriyordu. CAS kararı sonrası Yıldırım'ın düzenlediği basın toplantısına katılan Özat, Fenerbahçe Başkanı ile sorunlarını çözdü. Son olarak dün akşam Aziz Yıldırım'ı karşılamaya giden Özat'ın, Bağdat Caddesi'nde yönetim kurulunu taşıyan otobüste bulunması dikkatlerden kaçmadı.