Fenerbahçe Atromitos Maçı Hangi Kanalda (*2015-2016*)?

Fenerbahçe ile Atromitos İstanbul'da karşılaşıyor! Karşılaşma saat kaçta, hangi kanalda, saat kaçta tüm detaylar ajanshaber.com da bulabilirsiniz.

Fenerbahçe Şampiyonlar Liği ön eleme ilk maçın da Kadiköy de 0-0 berabere kaldığı Shaktar Donetske Ukrayna da 3-0 kaybedince Şampiyonlar Liğine veda etmişti. Şampiyonlar Liğinden elenince sistem gereği UEFA’ya kaldı. Fenerbahçe UEFA da gruplara kalmak için bir ön eleme turunu geçmesi gerekiyor. Fenerbahçe’nin ön eleme turunda karşılacağı rakibi Yunan ekibi Atromitos oldu. Fenerbahçe-Atromitos maçı için hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI NE ZAMAN

Fenerbahçe UEFA ön eleme turunda karşılacağı Atromitos’u hocası sayesinde iyicene analiz etmiş durumda. Pereira Fenerbahçe’ye gelmeden önce Olmpiyakosu çalıştırdığı için Yunan Liğine sahip bir Teknik Direktör. Fenerbahçe karşılaşmayı kesin kazanırız gözüyle bakıyor. Fenerbahçe-Atromitos karşılaşmasının saatlerini geçtiğimiz günlerde UEFA tarafından açıklandı. Fenerbahçe-Atromitos maçı 20 Ağustos tarihin de Atina da oynanacaktır. Rövanş ise 27 Ağustos tarihinde İstanbul Şükrü Saraçoğlu’nda oynanacaktır. Süper Lig de ilk maçını 2-1 kazanan Fenerbahçe yarın UEFA ön eleme turu maçına çıkacak. Fenerbahçe Atromitos maçı ne zaman derseniz saatler 21.00 gösterdiğinde maç başlayacaktır.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI SAAT KAÇTA

UEFA ön eleme turunda Fenerbahçe – Atromitos mücadelesi Türkiye saatiyle 21.00’da Yunanistan’ın Atina kentinde oynanacaktır. Rövanş da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu’nda karşılaşma 21.00’da başlayacaktır. Büyük maçın oynanmasına sadece bir gün kaldı. Tüm taraftarlar heyecan ile yarını bekliyorlar. Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta adlı yazımıza maç saati yaklaştıkça üstüne eklemeye devam edeceğiz.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI HANGİ KANALDA

Fenerbahçe Atromitos mücadelesinin Atina da oynanacak maçın kanalı halen belirsizliğini korurken, Şükrü Saraçoğlu’nda oynanacak maç ise D-Smart 77. Kanal’da verilecektir. Fenerbahçe Atromitos Maçı hangi kanalda tartışması devam ederken maçın ücretsiz verilmeside gündemde. Fenerbahçe Atromitos Maçı hangi kanalda hakkında net bir bilgi gelirse sizlere buradan duyuraağız.

FENERBAHÇE’DE HANGİ OYUNCULAR CEZALI

Fenerbahçe – Shaktar Donetsk karşılaşmasın da maçın ikinci yarısında 2. sarı karttan kırmızı kart gören yeni transfer Kjaer Fenerbahçe – Atromitos karşılaşmasında UEFA ön eleme karşılaşmasında takımını yalnız bırakacak. Fenerbahçe de başka cezalı oyuncu bulunmamaktadır. Fenerbahçe de Van Persie Shaktar Donetsk karşılaşmasın da takımını yalnız bırakmıştı. Şu an ise durumu çok iyi kendini toparladı ve takımla beraber antremanlara çıkmaya başladı. Fenerbahçe’nin maçta da ki kuşkusuz en büyük beklentisi Robin Van Persie’den olacaktır. Arabası kurşunlanana Mehmet Topal ise Fenerbahçe camiasını kara kara düşündürüyor. Buradan Mehmet Topala da geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇ KADROLARI

Fenerbahçe Atromitos maç kadroları belli oldu. Yeni transfer Volkan Şen yer alırken Ozan Tufan kadroda yer bulamadı.
Fenerbahçe Atromitos maç kadroları şöyle belirtelim.
Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Şener Özbayraklı, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Diego, Raul Meıereles, Josef De Souza, Mehmet Topal, Uygar, Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani, Robin Van Persie ve Fernandao bulunmaktadır.

OZAN TUFAN VE VOLKAN ŞEN ATROMİTOS MAÇINDA OYNAYACAK MI

Ozan Tufan ve Volkan Şen Atromitos maçında oynayacak mı? Bugün oynanılacak mücadele kadro da Volkan Şen var iken Ozan Tufan kendisine yer bulamadı. UEFA listesinden çıkarılan Stoch isminin yerine Volkan Şen dahil edildi. Böylelikle hocasının forma şansını verdiği zaman Volkan Şen Atromitos karşısında forma giyebilecek.

Fenerbahçe Atromitos karşılaşmasında Pereira takımını telsiz ile yönlendirecek. Shaktar Donets maçın da maç esnasında tribünlere yollanan Pereira’ya UEFA tarafından 2 maç Avrupa da maç cezası verdi bu sebepten dolayı Pereira takımın başında olamamıyacak ve maçı tribünden yönetecek.

FENERBAHÇE ATROMİTOS İLK 11

FENERBAHÇE:

Volkan
Şener
Ba
Alves
Caner
Nani
Meireles
Mehmet Topal
Diego
Volkan Şen
Fernandao

ATROMITOS:  
Gorbunov, Bitolo, Lazaridis, Fytanidis, Kivrakidis, Ballas, Pitu Garcia, Usero, Umbides, Le Tallec, Marcelinho

etiket:Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta, Fenerbahçe Atromitos maçı ne zaman, Fenerbahçe Atromitos maçı hangi kanalda, Fenerbahçe Atromitos, Fenerbahçe Atromitos Maç Kadroları, Fenerbahçe Atromitos ilk 11