"Galatasaray zaten Avrupa'da" dedi Cimbom'a imzayı attı!

Galatasaray'la olan sözleşmesini uzatan Selçuk İnan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SELÇUK İNAN'DAN AÇIKLAMALAR

Sarı-kırmızılı kulüple beş yıllık sözleşme imzalayan Selçuk İnan GS TV’ye ilginç açıklamalarda bulundu.

Milli Takım kampında yer alan yıldız futbolcu “5 yıllık imza ile ilgili sayın başkanımıza, camiamıza teşekkür ediyorum.  Çocukluğumun hayalini yaşıyorum. G.Saray forması ile maçlara çıktığımda ne kadar heyecanlı olduğumu sizler görüyorsunuz. Beş sene daha hizmet edecek olmak benim için ayrı gurur. Çünkü ben G.Saraylıyım.  İnşallah Galatasaray’da daha nice başarılar kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

Burak ile çocukluğundan beri arkadaş olduğunun altını çizen Selçuk İnan, “Burak benim için kardeşten de öte. Her şeyi onunla beraber yaşıyoruz. Forma giydiğim tüm takımlarda Burak ile birlikte oynamak kısmet oldu. İmzalarımız bile birlikte atıldı. Bu da bizim ne kadar iyi anlaştığımızı gösteriyor ” diye konuştu.

"ZATEN HER SENE AVRUPA'DAYIZ"

Başarılı oyuncu, “Daha önce Avrupa’da oynamak gibi hayallerim olduğunu söylemiştim ama zaten G.Saray ile birlikte her sene Avrupa’da oynadığımız için bu hedefim de vazgeçtim ben. Artık Galatasaray ile Avrupa’da bir kupa kaldırmak benim hedefim. Ağabeylerimiz UEFA Kupası’nı kazandı. İnşallah biz de Avrupa’da bir kupa kaldırırız. Ama biz çıtayı daha da yükselttik” ifadelerini kullandı. Selçuk İnan sözlerini şöyle tamamladı:

“Çok yoğun bir sene bizi bekliyor. Benim gönlümde yatan en önemli şey 4. yıldızı takabilmek. Galatasaray’da 3 yıldır oynuyorum, 5 yıl daha kalacağım. İnşallah futbolu bırakana kadar Galatasaray’dan ayrılmam”