Fenerbahçe Teknik Direktörü, ''Avantajlı bir skor almak istiyoruz'' dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Braga’yı yakından tanımasının avantaj olduğunu belirterek, “Zaafları ve güçlü tarafları var. Bizim de öyle. Tur açısından öne geçecek, avantajlı bir skor almak istiyoruz” dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira bu akşam Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe-Braga maçı öncesi konuştu. İki zor maça çıkacaklarını ve turu geçen taraf olmak isdeiklerini belirtti. Braga'yı yakından tanıdığını söyleyen Pereira, "Avrupa'da final oynamış bir takım. İyi ve organize bir ekip ve iyi hocalara sahipler. Biz de kaliteli bir takımız. Sezon başında yeni bir takım kurduk ve bir süre kimlik aradık. Braga'nın da zaafları ve güçlü taraftarları var, bizim de öyle. Harika bir atmosfer olacak. Tur açısından öne geçecek sonuç almak istiyoruz" diye konuştu.

SON DERECE MÜCADELECİ BİR TAKIM 

Braga'nın hocası Fonseca'nın "Fenerbahçe'yi favori görüyorum" açıklamasıyla ilgili, "Neden böyle bir açıklama yaptığını anlayabiliyorum. Son derece mücadeleci bir takım. Böyle olduğu için buradalar, biz de öyle. Favori sahadaki futbolla olur" yorumunu yapan Pereira, sözlerine şöyle devam etti:

BİZE EN İYİSİNİ VERECEK 11 OLACAK

"Tek avantajımız rakibi çok iyi tanımam. Oyuncuları ve oyun düşüncelerini biliyorum. İki takım da sahada kozlarını göstermeye çalışacak. Oynamayı seven iki ekibin güzel mücadelesi olacak. Sahaya süreceğim 11 kazanmak isteyen ve bize en iyisini verecek 11 olacak. Bunu garanti edebilirim."

VAN PERSİE İLE BAŞLAYABİLİR

Vitor Pereira ile Robin van Persie'nin basın toplantısında birbirlerine karşı samimi tavırları dikkat çekti. İkilinin geçmişte yaşanan gerginlikleri çözdüğü ve aradaki buzları tamamen erittiği gözlendi. Portekizli teknik adamın, bu akşam da maça Van Persie ile başlaması bekleniyor. Fernandao yine kulübede oturacak ve maçın gidişatına göre ikinci yarıda şans bekleyecek.