Tivibu Spor'un Yayınladığı Fenerbahçe Atromitos Maçı Saat Kaçta? Volkan var Ozan Yok!

Temsilcimiz olan Fenerbahçe Atina’da Yunan Ekibi Atromitos ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Atromitos saat kaçta hangi kanal veriyor tüm sorularınızı cevabını ajanshaber.com da bulabilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda ilk maçın da sahasında Shaktar Donetsk ile 0 – 0 berabere kalmasına rağmen Ukrayna da rakibine karşı 3-0 yenilen Fenerbahçe UEFA’da ön eleme turunda Yunan ekibi Atromitos ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Atromitos maçı hangi kanalda, Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta, Tivubu izle, Tivibu frekans gibi sorularınızı cevaplayacağız.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI HANGİ KANALDA

Şampiyonlar Ligi’nden elenen Fenerbahçe bugün Yunan ekibi Atromitos ile Atina’da karşılaşıyor. Fenerbahçe Atromitos maçında taraftarları sevindirecek bir haber geldi. UEFA ön eleme turununda oynanılacak maçı ücretsiz olarak izleyebilecekler. Fenerbahçe Atromitos Maçı hangi kanalda ? Fenerbahçe Atromitos maçını Tivİbu ücretsiz olarak yayınlayacak.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI SAAT KAÇTA

Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta ? UEFA ön eleme turunda Sarı Lacivertli ekibe Yunan ekibi Atromitos çıkmıştı. İşte beklenen maç günü geldi. Sarı Laciverliler ile Yunan ekibi bugün saatler 22.00 gösterdiğinde karşı karşıya gelecek. Ön eleme turu maçını ücretsiz olarakta izleyebileceksiniz.

TİVİBU İZLE

Fenerbahçe Atromitos maçını ücretsiz bir şekilde Tivibu yayınlayacak. Uydusunda Tivibu kanalı bulunmayanlar sadece frekans ayarlarını girerek kanalı televizyonlarına yükleyerek maçı rahat bir şekilde izleyebilirler. Tivibu frekans larını doğru girerseniz Tivibu izle meniz o kadar kolay olur. Tivibu Spor ile de takip edebilirsiniz.



TİVİBU FREKANS

Mücadele Türksat üzerinden ücretsiz bir şekilde izlenebşlecek. Tivibu Frekans ayarlarını girerek kolaylıkla izleyebililirsiniz. Tivibu frekans : 4A 42 Doğu / H-Yatay / 11853Mhz / 25.000

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI İLK 11

Bugün karşı karşıya gelecek olan iki ekip daha önce hiçbir mücadelede karşı karşıya gelmemişlerdir. Bugün oynanılacak maça ev sahipliği yapan Yunan ekibi sahasında 379 gündür hiçbir mücadelede yenilmiyor. Kendi sahasın da rakibine fazla gol şansı tanımıyor. Maçın rövanşı ise 27 Ağustos’da oynanılacak.

Fenerbahçe Atromitos Maçının muhmet 11’leri şöyle olacak:

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Ba, Alves, Hasan Ali, Josef De Souza, Diego, Meireles, Nani, Fernandao, Sow

Atromitos: Gorbunov, Bitolo, Lazaridis, Fytanidis, Kivrakidis, Ballas, Pitu, Marcelinho, Tallec, Usero
 
OZAN TUFAN VE VOLKAN ŞEN ATROMİTOS MAÇINDA OYNAYACAK MI

Ozan Tufan ve Volkan Şen Atromitos maçında oynayacak mı? Bugün oynanılacak mücadele kadro da Volkan Şen var iken Ozan Tufan kendisine yer bulamadı. UEFA listesinden çıkarılan Stoch isminin yerine Volkan Şen dahil edildi. Böylelikle hocasının forma şansını verdiği zaman Volkan Şen Atromitos karşısında forma giyebilecek.

Fenerbahçe Atromitos karşılaşmasında Pereira takımını telsiz ile yönlendirecek. Shaktar Donets maçın da maç esnasında tribünlere yollanan Pereira’ya UEFA tarafından 2 maç Avrupa da maç cezası verdi bu sebepten dolayı Pereira takımın başında olamamıyacak ve maçı tribünden yönetecek.

etiket:Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta,Fenerbahçe Atromitos maçı hangi kanalda,Fenerbahçe Atromitos maçı,Tivibu izle,Tivibu Frekans,Tivibu,Fenerbahçe Atromitos maçı ilk 11,Ozan Tufan ve Volkan Şen Atromitos maçında oynayacak mı