Aslan'a Arena'da büyük şok!

Galatasaray, TT Arena’da ‘2. Çaykur Rize’ vakası yaşadı. 90+1’de Selçuk’la 3-2 öne geçen Cimbom, 90+3’te Mbilla’nın golüne engel olamadı ve 1 puana razı oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynananGalatasaray, Antalyaspor'u konuk etti. Sarı kırmızılılar,Türk Telekom Arena'da oynan karşılaşmada Antalya ile 3-3 berabere kaldı.

Aslan'ın gollerini 9. dakikada Yasin Öztekin, 66. dakikada Lukas Podolski ve 90+1. dakikada Selçuk İnan attı. Kırmızı beyazlıların golleri ise 64. dakikada Sezer Badur, 82. dakikada Samuel Eto'o (P) ve 90+3. dakikada Serge Mbilla'dan geldi.

Cimbom, geçen hafta da Çaykur Rizespor maçının uzatmalarına 3-2 önde girmesine rağmen, rakibine 4-3 mağlup olmuştu.

Galatasaray, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmasının ardından çıktığı ilk maçta berabere kaldı.

Sarı kırmızılılar, 22 puanla 3. sırada yer alırken, Antalyaspor ise 16 puanla 7. sırada yer aldı.

G.SARAY GOLÜ ERKEN BULDU

TT Arena'da Galatasaray'ı öne geçiren gol 9. dakikada geldi. Sneijder, sol kanattan kazanılan kornerde Yasin'e paslaştı. Yasin, ceza sahasının dışından kale önüne doğru sert bir orta şut karışımı bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlak doğrudan kaleye giderek ağlarla buluştu. Bu gol ilk yarının skorunu da belirledi.

ANTALYA HATAYI AFFETMEDİ

Antalyaspor beraberlik golünü 64. dakikada buldu. Jose Rodriguez, savunmadan çıkarken topu Diarra'ya kaptırdı. Diarra, bekletmeden ceza sahasına doğru ortaladı. Semih'ten seken top Sezer'in önünde kaldı. Penaltı noktası yakınında vuruşunu yapan Sezer, skoru 1-1'e getirdi.

PODOSLKI'DEN ŞIK BİR GOL

Galatasaray, rakibinin gole sevinmesine izin vermeden 2 dakika sonra yeniden öne geçti. Ceza alanı dışında rakibinden sıyrılan Rodriguez, ara pasını Podolski'ye çıkardı. Sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Alman yıldız, sol ayağının dışıyla köşeye yaptığı vuruşta Fornezzi'yi mağlup etti.

ETO'O PENALTIDAN ATTI

Kırmızı beyazlı konuk ekip, 82. dakikada yeniden beraberliği yakaladı. Hakem Ali Palabıyık, Hakan Balta'nın ceza sahası içinde Serge Mbilla'ya müdahalesini penaltı olarak değerlendirdi. Samuel Eto'o atışı gole çevirerek hem takımına beraberliği getirdi.

KAPTAN YENİDEN ÖNE GEÇİRDİ

Galatasaray, 90+1. dakikada Selçuk İnan ile bir kez daha öne geçti.. Sneijder'in ceza sahasına doğru kullandığı serbest atış sonra altıpas içinde büyük bir karambol yaşandı. Sol çaprazda topu önünde bulan Selçuk, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu skoru 3-2'ye taşıdı.

SKORU MBILLA BELİRLEDİ

TT Arena'daki gol perdesini 90+3'te Mbilla kapattı. Eto'o'nun ceza sahası arkasına attığı topta Semih'in müdahalesine rağmen kayarken vuruşunu yapan Kamerunlu oyuncu maçın skorunu 3-3 olarak ilan etti.