Aslan Ankara'dan tek puanla döndü!

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'nin konuğu olan Galatasaray 1-1'lik skorla İstanbul'a döndü. Ev sahibinin golünü penaltıdan Stacu atarken Galatasaray'ın tek golü de yine penaltıdan Selçuk İnan kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. Galatasaray gelecek hafta Fenerbahçe ile oynayacağı derbi öncesi oynadığı futbolla kendi taraftarını düşündüren bir oyun sergiledi.Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada goller penaltıdan geldi.Gençlerbirliği'nde Bogdan Stancu'nun 17. dakikada beyaz noktadan attığı gole, 61. dakikada Selçuk İnan aynı yerden cevap verdi.

GALATASARAY'I ÜZEMEDİ

Başkent ekibinin başına geçtikten sonra 7 maçta 6 galibiyet alan ve yalnızca Beşiktaş'a yenilen İbrahim Üzülmez'in ekibi hızlı ataklarla maç boyunca sarı-kırmzıılıların savunmasına zor anlar yaşattı. Galatasaray hücumda organize olamadı ve beraberliğe razı oldu. Ligi 3. bitirmek isteyen sarı-kırmızıların Torku Konyaspor ile arasındaki fark 7'ye Başakşehir ile de 1 oldu.

Alınan bu sonucun ardından Gençlerbirliği, Galatasaray 39 puana çıkarken, Gençlerbirliği 32 puana çıktı.

Ligin bir sonraki haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe'yi konuk edecek.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE TEK DEĞİŞİKLİK

Gençlerbirliği'nde teknik direktör İbrahim Üzülmez, ligde son oynanan Kayserispor maçının ilk 11'de tek değişiklik yaptı.

Üzülmez, Hleb'in yerine Galatasaray karşısında İrfan Can Kahveci'yi ilk 11'de görevlendirdi.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Ankara'daki güzel havaya karşın her iki takım taraftarları da karşılaşmaya ilgi göstermedi.

Galatasaray taraftarlarına ayrılan tribünde büyük boşluklar dikkati çekerken, ev sahibi takımın tribünlerinde ise fazla taraftar bulunmadı.