İsmail Kartal oyuncularına çıkıştı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, derbi galibiyetinin havasından çıkamadıklarını gözlemlediği futbolcularını uyardı.

İSMAİL HOCA UYARDI

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, oyuncularıyla toplantı yaptı ve sert uyarılarda bulundu... Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli hocası, “Sizi hala derbi galibiyeti havasında görüyorum. Artık kendinize gelin, ayaklarınız yere bassın. Biz güçlü bir rakibimizi yendik ama sadece 3 puan aldık. Ne şampiyon olduk ne de bir kupa kazandık. Liderlik koltuğuna oturmak çok zordur ve önemlidir ama asıl işimiz bundan sonra başlıyor. Şimdi üst üste çok zor maçlar oynayacağız” ifadelerini kullandı.

"MOTİVE OLUN"

İsmail Kartal sözlerini şöyle sürdürdü: “Çaykur Rize tam bir deplasman takımı ve maçlarını hep dış sahada kazanıyor. Eskişehir ve Sivas’ı deplasmanda yenen, Beşiktaş’la deplasmanda 1-1 berabere kalan bir takım. Kilidi açmakta zorlanabiliriz. Bunun için çok ciddi hazırlanıp, ne olursa olsun bu maçı kazanmak zorundayız. Kendinizi bu maça iyi motive edin. Hep söylediğim gibi; 24 kişiyiz ve hepiniz de oynayabilirsiniz. Her birinizin katkısına ihtiyacımız var.”