Galatasaray'ın UEFA'dan alacağı ceza merakla bekleniyor

12 Şubat'ta UEFA ile kritik bir görüşme yapacak olan Galatasaray yönetimi futbol hukukunu bilen sportif finans uzmanlarından yardım talep edecek.

Sarı-Kırmızılı kulüpte UEFA’nın artçı şokları sürüyor... Galatasaray’ın Avrupa kupalarından 1+1 yıl men edilmesinin istenmesi nedeniyle, çok büyük bir gelir kaleminden mahrum kalmak üzere olan Sarı-Kırmızılılar, yeni bir yol haritası çizmeye çalışıyor. Başkan Dursun Özbek, kardeşi Mehmet Özbek ve Genel Sekreter Fatih İşbecer, Türk Telekom Arena Stadı’ndaki kulüp ofisinde toplantı üzerine toplantı gerçekleştiriyor. Galatasaray’da adeta olağanüstü hâl ilan edilirken, çözüm yolu üzerinde uzlaşı sağlanması adına tüm birimler harekete geçirildi.

UEFA zirvesi 12 Şubat’ta

Galatasaray Yönetimi’nin şu an belirlediği öncelikli hedef, dün açıklandığı üzere 12 Şubat’ta UEFA ile yapılacak olan hayati toplantı. Verilecek cezayı minimuma indirmek ya da 1+1 olarak talep edilen men işlemini, sadece 1 yıla düşürmek gibi seçenekleri bulunan Sarı-Kırmızılılar, tüm ihtimalleri gözden geçiriyor. Bu doğrultuda Avrupa’da futbol hukukunu bilen sportif finans uzmanlarından yardım talep edilecek.